Huishoudelijke hulp nodig door letsel

Veel mensen zijn na een ongeluk ook beperkt in het huishouden. Er is dan huishoudelijke hulp nodig. Soms wordt er een betaalde schoonmaakster in dienst genomen. Vaak nemen gezinsleden of vrienden de huishoudelijke hulp over. Bij een professionele huishoudelijke hulp worden direct kosten gemaakt. Deze financiële schade moet de aansprakelijke verzekeraar vergoeden. Maar ook voor huishoudelijke hulp die uw echtgenoot, ouders of kinderen bieden, mag een redelijke vergoeding gevorderd worden. Uw naasten hebben hier immers niet om gevraagd. In de letselschadepraktijk wordt deze schade vaak begroot volgens de richtlijn huishoudelijke hulp van de Letselschade Raad.

Wanneer er discussie met de verzekeraar bestaat over de omvang van de vereiste hulp, kent ArbeidsletselAdvocaten de experts om deze omvang vast te stellen. Wij weten dat ook deze schadepost bij blijvend letsel in de toekomst een grote financiële schadepost op kan leveren.

Gevolgen voor het huishouden na letsel

Na een ongeluk kunnen dagelijkse taken zoals schoonmaken, koken en boodschappen doen uitdagend worden. Het inschakelen van huishoudelijke hulp kan noodzakelijk zijn om het huishouden draaiende te houden, vooral wanneer het letsel langdurig is.

Kosten van huishoudelijke hulp

Het inschakelen van professionele huishoudelijke hulp of de informele zorg door familie en vrienden brengt kosten met zich mee. Deze kosten kunnen aanzienlijk oplopen, afhankelijk van de benodigde ondersteuning en de duur van het herstel.

Dit vertellen klanten over ons:

Bekijk alle reviews

Schadevergoeding voor huishoudelijke hulp

De kosten voor huishoudelijke hulp moeten vaak vergoed worden door de verzekeraar van de aansprakelijke partij. ArbeidsletselAdvocaten helpt u om een eerlijke compensatie te verkrijgen voor deze uitgaven, gebaseerd op de richtlijnen van de Letselschade Raad en de werkelijke behoeften van de getroffene.

Advocaat bij huishoudelijke hulp door letsel

Bij geschillen over de noodzaak of omvang van huishoudelijke hulp na letsel staat ArbeidsletselAdvocaten klaar om u bij te staan. Onze ervaren advocaten ondersteunen u in het claimproces en zorgen ervoor dat uw rechten worden beschermd en u de ondersteuning krijgt die u verdient.

Wij staan voor u klaar

Als letselschade advocaten begrijpen wij de impact op uw leven en helpen wij graag uw schade te claimen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 013-463 37 77 of stuur ons een bericht:

"*" geeft vereiste velden aan

Over ArbeidsletselAdvocaten

Wij zijn een team van letselschade advocaten in het hart van Noord-Brabant. Onze ervaren specialisten staan slachtoffers bij. Onze advocaten begrijpen dat naast fysieke schade, een ongeval ook emotionele en financiële impact heeft. Wij bieden daarom persoonlijke en professionele ondersteuning, recht uit het hart. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Maar voor alle slachtoffers uit Noord-Brabant komen we ook graag bij u thuis. Met ons aan uw zijde krijgt u de hulp die u nodig heeft om uw letselschade rechtvaardig te laten vergoeden.

Meer over ons

Als letselschade advocaten staan wij voor u klaar

Direct gratis advies of een second opinion

Vertel uw verhaal Bel 013-463 37 77