PTSS

Als u door een ongeval of incident tijdens uw werk een traumatische gebeurtenis meemaakt, kan dit leiden tot een posttraumatische stressstoornis, ook wel PTSS genoemd. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met een verkeersongeval, bedrijfsongeval, geweldsincident of intimidatie.

De klachten van PTSS kunnen erg zwaar zijn. Mensen met PTSS ervaren langdurig psychische gevolgen van deze ervaring. ArbeidsletselAdvocaten ondersteunt u met een letselschade-advocaat. Heeft u PTSS en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Gevolgen PTSS

PTSS kan het dagelijks functioneren ernstig verstoren, wat gevolgen kan hebben voor uw sociale leven of uw werk. De stressstoornis leidt tot klachten als herbeleving van het trauma. Vermijding van personen of plekken die met het trauma te maken hebben, maar ook verhoogde prikkelbaarheid, concentratieproblemen, woede- uitbarstingen en schrikachtigheid.

Daarnaast gaat PTSS vaak samen met depressie. De zowel fysieke als mentale klachten kunnen uw leven volledig veranderen.

Chronische PTSS arbeidsongeschikt

De klachten van PTSS hebben vaak langdurig een negatieve invloed op uw arbeidsvermogen. En kunnen ervoor zorgen dat u arbeidsongeschikt raakt. Dit heeft weer negatieve financiële gevolgen. ArbeidsletselAdvocaten helpt u met deze financiële gevolgen door een schadevergoeding te verhalen op de aansprakelijke partij.

Vertel ons wat er is gebeurd

Bel bel 0800 - 220 2200 (gratis) of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Schadevergoeding PTSS

Uw werkgever is onder andere aansprakelijk voor uw PTSS als de werkgever onvoldoende gedaan heeft om PTSS te voorkomen, of als de nazorg na een traumatische ervaring onvoldoende was. Als dit het geval is, heeft u recht op een PTSS-schadevergoeding. Bedragen van een vergoeding waar u recht op heeft, kunnen door onze advocaten worden vastgesteld op basis van uw situatie.

PTSS bij hulpdiensten

PTSS komt onder andere voor als beroepsziekte bij personeel van hulpdiensten. Zij hebben in het werk dat zij doen een verhoogde kans op heftige situaties. Daardoor komt PTSS vaker voor bij beroepen als politie, brandweer, defensie en zorgmedewerkers.

Het is belangrijk om op tijd aan de bel te trekken. Zowel om u te helpen bij het verwerken van de traumatische gebeurtenis als hulp op financieel vlak. ArbeidsletselAdvocaten kan u hierbij helpen!

Altijd bij u in de buurt

Met bezoekadressen verspreid over het hele land, vindt u Arbeidsletsel Advocaten altijd bij u in de buurt. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen, dan kunnen we, indien u dit wenst, zelfs bij u aan huis komen voor een afspraak. Klik op onderstaande bezoekadressen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)

Resultaat

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

Meer resultaten