Verkeersongeval

Jaarlijks vallen in het verkeer vele gewonden en zelfs honderden doden. Dit kan komen door bijvoorbeeld een aanrijding of botsing. De lichamelijke en emotionele schade kunnen groot zijn. Na een ongeluk, richt u zich waarschijnlijk het liefst op herstel. Maar financieel kan een verkeersongeval ook grote gevolgen hebben. Daarbij kunt u hulp krijgen van een advocaat. Verkeersongevallen vallen binnen de expertise van ArbeidsletselAdvocaten. Onze advocaten helpen u dan ook graag.

Gevolgen verkeersongeval

Verkeersongevallen hebben vaak letsel en letselschade als gevolg. Fietsongelukken of aanrijdingen met de auto kunnen tot ernstige verwondingen leiden. Een whiplash bijvoorbeeld is een veelvoorkomend letsel bij botsingen met de auto.

Terwijl u zich richt op uw herstel, moet er ook een letselschadeclaim worden ingediend. De aansprakelijkheid beoordelen we aan de hand van het proces-verbaal van het ongeval. Als er nog onvoldoende bewijs is om aansprakelijkheid aan te tonen, kunnen onze advocaten getuigen laten horen voor de rechter. Of een expert kan een verkeersongevallenanalyse maken. De letselschadeclaim wordt hierna voor u begroot en ingediend bij de verzekeraar.

Gevolg verkeersongeval: arbeidsongeschikt

Als u als gevolg van een verkeersongeval arbeidsongeschikt bent geraakt kan ArbeidsletselAdvocaten u de juiste juridische hulp voor uw re-integratie bieden. Ook als u door arbeidsongeschiktheid te maken krijgt met ontslag, helpen wij u. Naast dat onze advocaten gespecialiseerd zijn in letselschade, zijn zij dat ook in het arbeids- en re- integratierecht. Dit geldt niet voor de meeste letselschadeadvocaten en – specialisten.

Vertel ons wat er is gebeurd

Bel bel 0800 - 220 2200 (gratis) of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Schadevergoeding na ongeval

Met het indienen van een letselschadeclaim bij de verzekering, zorgt onze advocaat ervoor dat uw schade wordt vergoed. Zowel financiële schade als ook smartengeld. Volgens de wetgeving is de automobilist altijd aansprakelijk voor de schadevergoeding na aanrijding met een ‘zwakkere’ verkeersdeelnemer zoals een fietser of voetganger. Tenzij deze eigen schuld heeft.

Wanneer een kind jonger dan 14 jaar wordt aangereden door een motorvoertuig, zal de bestuurder van het motorvoertuig altijd volledig verantwoordelijk zijn voor de schade. Ook al heeft het kind zelf eigen schuld aan het ongeluk.

Advocaat verkeersongeval

Na een verkeersongeval kunt u de hulp inschakelen van een van onze advocaten. Die zorgt ervoor dat u de juiste schadevergoeding ontvangt, zodat u zich kan richten op herstel. Als u meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen.

Altijd bij u in de buurt

Met bezoekadressen verspreid over het hele land, vindt u Arbeidsletsel Advocaten altijd bij u in de buurt. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen, dan kunnen we, indien u dit wenst, zelfs bij u aan huis komen voor een afspraak. Klik op onderstaande bezoekadressen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)

Resultaat

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

Meer resultaten