Een Verkeersongeval gehad, en nu?

In het verkeer gebeuren elk jaar veel ongelukken waarbij mensen gewond raken of zelfs overlijden. Dit kan komen door bijvoorbeeld een aanrijding . De schade aan het lichaam en de emoties kan erg groot zijn. Na zo’n ongeluk wil je je waarschijnlijk vooral focussen op herstel. Maar het ongeluk kan ook financiële problemen veroorzaken. Gelukkig kun je hulp krijgen van een advocaat. ArbeidsletselAdvocaten zijn experts op het gebied van verkeersongevallen en staan klaar om je te helpen.

Gevolgen van een verkeersongeval

Na een verkeersongeval kunnen mensen gewond raken en schade aan hun lichaam oplopen. Bijvoorbeeld bij een fietsongeluk of een aanrijding met de auto kunnen ernstige verwondingen ontstaan, zoals een whiplash.

Terwijl u zich richt op uw herstel, is het belangrijk om ook een letselschadeclaim in te dienen. Wij beoordelen wie verantwoordelijk is op basis van het rapport van het ongeval. Als er niet genoeg bewijs is, kunnen onze advocaten bijvoorbeeld getuigen horen in de rechtbank. Of een expert kan een analyse van het verkeersongeval maken. Daarna berekenen we de letselschadeclaim voor u en dienen deze in bij de verzekeraar.

Gevolg verkeersongeval: niet meer kunnen werken / arbeidsongeschikt

Als u door een verkeersongeval niet meer kunt werken, kan ArbeidsletselAdvocaten u helpen met de juiste juridische ondersteuning voor uw terugkeer naar werk. Ook als u door arbeidsongeschiktheid met ontslag te maken krijgt, staan wij voor u klaar. Onze advocaten zijn niet alleen gespecialiseerd in letselschade, maar ook in het recht rondom werk en re-integratie. Dit is anders dan de meeste letselschadeadvocaten en -specialisten.

Dit vertellen klanten over ons:

Bekijk alle reviews

Schade claimen na een ongeval

Onze advocaat kan vergoeding van uw schade vorderen door een letselschadeclaim in te dienen bij de verzekering. Dit omvat zowel financiële schade als smartengeld. Volgens de wet is de automobilist altijd verantwoordelijk voor de schadevergoeding na een aanrijding met een ‘zwakkere’ verkeersdeelnemer, zoals een fietser of voetganger, tenzij deze eigen schuld heeft.

Als een kind jonger dan 14 jaar wordt aangereden door een motorvoertuig, is de bestuurder van het voertuig altijd volledig verantwoordelijk voor de schade, zelfs als het kind zelf schuld heeft aan het ongeluk.

Advocaat verkeersongeval

Na een ongeluk in het verkeer kunt u hulp vragen aan een van onze advocaten. Zij zorgen ervoor dat u de passende vergoeding krijgt, zodat u zich kunt focussen op herstel. Als u meer wilt weten, kunt u contact met ons opnemen.

Wij staan voor u klaar

Als letselschade advocaten begrijpen wij de impact op uw leven en helpen wij graag uw schade te claimen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 013-463 37 77 of stuur ons een bericht:

"*" geeft vereiste velden aan

Over ArbeidsletselAdvocaten

Wij zijn een team van letselschade advocaten in het hart van Noord-Brabant. Onze ervaren specialisten staan slachtoffers bij. Onze advocaten begrijpen dat naast fysieke schade, een ongeval ook emotionele en financiële impact heeft. Wij bieden daarom persoonlijke en professionele ondersteuning, recht uit het hart. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Maar voor alle slachtoffers uit Noord-Brabant komen we ook graag bij u thuis. Met ons aan uw zijde krijgt u de hulp die u nodig heeft om uw letselschade rechtvaardig te laten vergoeden.

Meer over ons

Als letselschade advocaten staan wij voor u klaar

Direct gratis advies of een second opinion

Vertel uw verhaal Bel 013-463 37 77