Medische fout, en nu?

Als u behandeld wordt in het ziekenhuis of door een arts, hoopt u dat alles goed gaat. Soms kan het echter mis gaan door een medische fout, zoals een verkeerde diagnose, verkeerde medicijnen, of een fout bij een operatie . Dat is vervelend, vooral omdat u juist zorg zoekt om beter te worden. Een medische misser kan veel schade veroorzaken, zowel fysiek, mentaal als financieel. Wij kunnen u helpen met het indienen van een schadeclaim.

Gevolgen van een medische fout

De gevolgen van een medische fout kunnen aanzienlijk zijn. U kunt voor een korte of lange periode gezondheidsschade ondervinden, en in ernstige gevallen kan het zelfs leiden tot overlijden. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal kan een fout gevolgen hebben, zoals angst of het moeten leven met een onjuiste diagnose. Voor zowel fysieke als mentale schade kunt u een schadeclaim indienen.

Medische fout onderzoeken

Als u te maken krijgt met een medische fout, wilt u wellicht het ziekenhuis of de arts aansprakelijk stellen. Dit kan echter lastig zijn, omdat complicaties tijdens medische behandelingen soms onvermijdelijk zijn. Artsen en ziekenhuizen vinden het vaak moeilijk om fouten toe te geven, maar u heeft recht op zorgvuldige behandeling. Onze gespecialiseerde advocaten in medische fouten helpen u om de mogelijkheden te verkennen.

Dit vertellen klanten over ons:

Bekijk alle reviews

Aansprakelijkheid ziekenhuis

Een arts of ziekenhuis moet zorgen voor zorgvuldige behandeling en u informeren over risico’s. Als dit niet gebeurt, zijn zij aansprakelijk voor schade door een medische fout. Onze advocaten en medisch adviseurs kunnen helpen bij het vaststellen van aansprakelijkheid. ArbeidsletselAdvocaten schakelt altijd een medisch adviseur in om uw dossier zorgvuldig te beoordelen. Na een medische fout kunt u schadevergoeding krijgen van de aansprakelijke partij.

Smartengeld na medische fout

Wij staan aan uw zijde in de strijd met ziekenhuis, arts en hun verzekeraars bij medische missers. Schadevergoeding is uw recht. Samen met een medisch adviseur bekijken we uw dossier om vast te stellen wie aansprakelijk is en wat uw recht is op schadevergoeding. ArbeidsletselAdvocaten heeft een gespecialiseerd netwerk voor het beoordelen van medische fouten en vergoedingen.

Advocaat medische fouten

Voor juridische hulp bij een medische misser kunt u terecht bij een letselschadeadvocaat. Medische fouten vallen onder de expertise van ArbeidsletselAdvocaten, waar onze advocaten klaar staan om u te helpen.

Wij staan voor u klaar

Als letselschade advocaten begrijpen wij de impact op uw leven en helpen wij graag uw schade te claimen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 013-463 37 77 of stuur ons een bericht:

"*" geeft vereiste velden aan

Over ArbeidsletselAdvocaten

Wij zijn een team van letselschade advocaten in het hart van Noord-Brabant. Onze ervaren specialisten staan slachtoffers bij. Onze advocaten begrijpen dat naast fysieke schade, een ongeval ook emotionele en financiële impact heeft. Wij bieden daarom persoonlijke en professionele ondersteuning, recht uit het hart. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Maar voor alle slachtoffers uit Noord-Brabant komen we ook graag bij u thuis. Met ons aan uw zijde krijgt u de hulp die u nodig heeft om uw letselschade rechtvaardig te laten vergoeden.

Meer over ons

Als letselschade advocaten staan wij voor u klaar

Direct gratis advies of een second opinion

Vertel uw verhaal Bel 013-463 37 77