Heftruckongeval

Jaarlijks krijgen een paar honderd mensen in Nederland te maken met een heftruckongeluk. Tijdens het werk kunt u als bestuurder of als omstander gewond raken. Vaak gebeurt een heftruckongeval op werkplekken zoals een magazijn of loods. Het kan zijn dat een heftruckongeluk in een magazijn wordt veroorzaakt doordat de bestuurder niet voldoende (achter)uitkijkt, de controle verliest of doordat er objecten naar beneden vallen. Ook beknellingen komen veel voor als gevolg van aanrijdingen, verschuivende lading of armen en benen die niet binnenboord zijn gehouden.

De gevolgen van een ongeval met een heftruck kunnen zowel tijdelijk als permanent zijn. Het kan gaan om een botbreuk, of hersenschudding. Maar het kan ook lijden tot amputaties. Daarnaast kan dit ook emotioneel erg zwaar zijn voor u. De schade is misschien blijvend en het brengt kosten met zich mee. ArbeidsletselAdvocaten helpt u die kosten terug te vragen aan de aansprakelijke partij.

Aansprakelijkheid ongeval heftruck

De werkgever is verplicht al hetgeen redelijkerwijs mogelijk is te doen ter voorkoming van een ongeluk. Heftruckchauffeurs mogen bijvoorbeeld alleen worden ingezet als zij voldoende opgeleid zijn. De heftruck zelf moet goed onderhouden zijn. En de werkplek moet veilig worden ingericht. Dit betekent dat er aparte heftruck- en voetgangerszones zijn en dat er genoeg ruimte is om te manoeuvreren. Ook moet de werkgever zorgen voor geluidsignalen, snelheidsbegrenzing en goede zichtlijnen.

Als dit niet het geval is kan de aansprakelijkheid van het ongeluk bij de werkgever liggen. Wij begrijpen dat dit soms lastige situaties zijn. Onze advocaten weten hoe het zit en helpen u hiermee.

Vertel ons wat er is gebeurd

Bel bel 0800 - 220 2200 (gratis) of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Hulp bij ongeval heftruck

ArbeidsletselAdvocaten staat voor u klaar. Met een specialisatie in arbeidsletsel helpen onze advocaten u de opgelopen schade terug te krijgen van de aansprakelijke partij. Wij nemen financiële moeilijkheden uit handen, waardoor u zich kunt focussen op herstel.

Altijd bij u in de buurt

Met bezoekadressen verspreid over het hele land, vindt u Arbeidsletsel Advocaten altijd bij u in de buurt. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen, dan kunnen we, indien u dit wenst, zelfs bij u aan huis komen voor een afspraak. Klik op onderstaande bezoekadressen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)

Resultaat

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

Meer resultaten