Whiplash

Als u bijvoorbeeld een auto-ongeluk heeft gehad kan dit leiden tot whiplashklachten. Een whiplash ontstaat als uw hoofd een hevige slingerbeweging maakt ten opzichte van uw romp. Dit kan zorgen voor flinke klachten die invloed hebben op uw dagelijks leven.

Verzekeraars doen vaak lastig over het geven van een vergoeding voor een whiplash. Bij ArbeidsletselAdvocaten helpen we uw recht op vergoeding af te dwingen bij de verzekeraar.

Gevolgen whiplash

Een whiplash kan nare gevolgen hebben. Vaak leidt dit tot klachten. Meestal gaat het dan om pijn in de nek en schouders, intense hoofdpijn, duizeligheid, vergeetachtigheid, concentratieproblemen, vermoeidheid en slecht slapen. Deze klachten kunnen uw dagelijkse bezigheden beïnvloeden. U kunt minder goed functioneren waardoor u uw werk misschien niet meer kunt uitoefenen. Uiteindelijk kan dit financiële schade met zich meebrengen.

Whiplash schadevergoeding

Verzekeraars doen vaak moeilijk over de erkenning van het letsel bij een whiplash en het vergoeden van financiële schade en smartengeld. Whiplashklachten zijn vaak moeilijk te bewijzen, omdat foto’s en scans niks aantonen.

Voor de regeling van uw schade is het belangrijk dat u na het ongeluk meegegaan bent met een ambulance of dat u zo snel mogelijk naar de huisarts of fysiotherapeut gaat. Zij leggen vast wat uw klachten en beperkingen zijn. Hiermee toont u aan dat uw klachten serieus en aanwezig zijn. Op die manier kan er een oorzakelijk verband tussen ongeval en whiplash worden aangetoond. En dat betekent dat u dus recht heeft op een schadevergoeding.

Erkenning verzekeraars

Sommige verzekeraars voeren het beleid dat een whiplash nooit tot langdurige klachten kan leiden. Zij stellen dat de klachten snel overgaan. Daarnaast voeren verzekeraars vaak ‘het lage snelheidsweer’. Daarmee wordt bedoeld dat er geen whiplash kan ontstaan als de botsingssnelheid laag is.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat een whiplash ook bij beperkte impact kan ontstaan. Voor hulp om toch erkenning te krijgen van uw verzekeraar kunt u terecht bij onze advocaten.

Vertel ons wat er is gebeurd

Bel bel 0800 - 220 2200 (gratis) of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Hulp bij financiële schade

Door een whiplash kan het gebeuren dat u financiële schade oploopt. Het zou natuurlijk heel fijn zijn als die kosten worden vergoed. Daarom helpen wij u met de terugvordering van de kosten van uw whiplash letselschade. Juristen gaan aan de slag de vergoeding juridisch te regelen.

Bent u op zoek naar een whiplash advocaat? Dan bent u bij ArbeidsletselAdvocaten aan het juiste adres!

Altijd bij u in de buurt

Met bezoekadressen verspreid over het hele land, vindt u Arbeidsletsel Advocaten altijd bij u in de buurt. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen, dan kunnen we, indien u dit wenst, zelfs bij u aan huis komen voor een afspraak. Klik op onderstaande bezoekadressen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)

Resultaat

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

Meer resultaten