Wie we zijn

Achter ArbeidsletselAdvocaten staat een team van in letselschade gespecialiseerde, gedreven advocaten met in totaal meer dan 60 jaar advocatuurlijke ervaring. Een garantie voor deskundigheid, betrokkenheid en daadkracht. Ons doel is om voor u “eruit te halen wat erin zit”. Een schikking als het kan, al dan niet met behulp van mediation, en een procedure als het moet! Wij kunnen direct naar de rechter wanneer u uw gelijk niet krijgt. Letselschadebureaus kunnen dit niet en rechtsbijstandsverzekeraars willen dit niet. Zij kunnen de tegenpartij dan ook niet echt onder druk zetten. Daar neemt u toch geen genoegen mee?!

 

Vertel ons wat er is gebeurd

Bel bel 0800 - 220 2200 (gratis) of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Waarom kiezen voor ArbeidsletselAdvocaten?

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, nemen wij direct zorgen uit handen. Wij onderzoeken allereerst wie er aansprakelijk is. De ene keer ligt dit eenvoudig. Maar soms moet er een lange weg worden afgelegd voordat de aansprakelijkheid door de veroorzaker of diens verzekeraar wordt erkend, zeker in het geval een rechter zich moet buigen over de zaak, omdat de wederpartij haar aansprakelijkheid betwist. En zoals bekend, staan ook verzekeringsmaatschappijen doorgaans niet te popelen om tot schadevergoeding over te gaan.

Nadat de aansprakelijkheid van de wederpartij is aangetoond, wordt overgegaan tot de begroting van de schade. Daarbij wordt door ons niet alleen de schade begroot zoals die u tot dan toe hebt geleden, maar vooral ook worden de inkomsten geraamd die u in de toekomst zult derven. Daarbij valt vooral te denken aan verlies van inkomen en pensioenschade. Natuurlijk worden ook alle andere schade en kosten geclaimd en wordt smartengeld gevorderd. 

In het geval dat u uw werk niet meer kunt verrichten, concentreren wij ons op re-integratie in passend werk. Uiteindelijk wil niemand alleen maar ‘thuis op de bank’ zitten. ArbeidsletselAdvocaten zoekt dan, bij het bepalen van uw schade, altijd naar een zorgvuldige balans tussen vergoeding in natura en een geldbedrag. Ons doel is om ‘eruit te halen wat erin zit’. Als slachtoffer van letselschade heeft u volgens de Nederlandse wet immers recht op volledige schadevergoeding. U hoeft dus niet met minder genoegen te nemen.

Altijd bij u in de buurt

Met bezoekadressen verspreid over het hele land, vindt u Arbeidsletsel Advocaten altijd bij u in de buurt. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen, dan kunnen we, indien u dit wenst, zelfs bij u aan huis komen voor een afspraak. Klik op onderstaande bezoekadressen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)

Resultaat

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

Meer resultaten