Wie we zijn

Achter ArbeidsletselAdvocaten staat een team van in letselschade gespecialiseerde, gedreven advocaten met in totaal meer dan 60 jaar advocatuurlijke ervaring. Een garantie voor deskundigheid, betrokkenheid en daadkracht. Ons doel is om voor u “eruit te halen wat erin zit”. Een schikking als het kan, al dan niet met behulp van mediation, en een procedure als het moet! Wij kunnen direct naar de rechter wanneer u uw gelijk niet krijgt. Letselschadebureaus kunnen dit niet en rechtsbijstandsverzekeraars willen dit niet. Zij kunnen de tegenpartij dan ook niet echt onder druk zetten. Daar neemt u toch geen genoegen mee?!

Onze specialisten

Waarom kiezen voor ArbeidsletselAdvocaten?

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, nemen wij direct zorgen uit handen. Wij onderzoeken allereerst wie er aansprakelijk is. De ene keer ligt dit eenvoudig. Maar soms moet er een lange weg worden afgelegd voordat de aansprakelijkheid door de veroorzaker of diens verzekeraar wordt erkend, zeker in het geval een rechter zich moet buigen over de zaak, omdat de wederpartij haar aansprakelijkheid betwist. En zoals bekend, staan ook verzekeringsmaatschappijen doorgaans niet te popelen om tot schadevergoeding over te gaan.

Nadat de aansprakelijkheid van de wederpartij is aangetoond, wordt overgegaan tot de begroting van de schade. Daarbij wordt door ons niet alleen de schade begroot zoals die u tot dan toe hebt geleden, maar vooral ook worden de inkomsten geraamd die u in de toekomst zult derven. Daarbij valt vooral te denken aan verlies van inkomen en pensioenschade. Natuurlijk worden ook alle andere schade en kosten geclaimd en wordt smartengeld gevorderd. 

In het geval dat u uw werk niet meer kunt verrichten, concentreren wij ons op re-integratie in passend werk. Uiteindelijk wil niemand alleen maar ‘thuis op de bank’ zitten. ArbeidsletselAdvocaten zoekt dan, bij het bepalen van uw schade, altijd naar een zorgvuldige balans tussen vergoeding in natura en een geldbedrag. Ons doel is om ‘eruit te halen wat erin zit’. Als slachtoffer van letselschade heeft u volgens de Nederlandse wet immers recht op volledige schadevergoeding. U hoeft dus niet met minder genoegen te nemen.

Wij staan voor u klaar

Als letselschade advocaten begrijpen wij de impact op uw leven en helpen wij graag uw schade te claimen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 013-463 37 77 of stuur ons een bericht:

"*" geeft vereiste velden aan

Als letselschade advocaten staan wij voor u klaar

Direct gratis advies of een second opinion

Vertel uw verhaal Bel 013-463 37 77