Een aanrijding gehad, en nu?

Jaarlijks zijn er vele gewonden en zelfs doden als gevolg van aanrijdingen. De fysieke en emotionele schade van een aanrijding kan enorm zijn. Naast de persoonlijke impact, kunnen er ook aanzienlijke financiële gevolgen zijn. Een gespecialiseerde advocaat kan essentiële ondersteuning bieden bij het afhandelen van de gevolgen van een aanrijding.

Gevolgen van een aanrijding

Aanrijdingen kunnen leiden tot diverse vormen van letsel, van lichte kneuzingen tot ernstige, levensveranderende verwondingen zoals botbreuken of hoofdtrauma’s. Deze verwondingen vereisen vaak een lang herstelproces. Het is belangrijk om een letselschadeclaim in te dienen, waarbij we de aansprakelijkheid vaststellen op basis van het beschikbare bewijs en, indien nodig, experts inzetten voor een gedetailleerde analyse.

Arbeidsongeschiktheid na een aanrijding

Als u door een aanrijding tijdelijk of permanent arbeidsongeschikt raakt, biedt ArbeidsletselAdvocaten juridische hulp voor uw situatie, waaronder ondersteuning bij re-integratie. Onze gespecialiseerde advocaten bieden niet alleen hulp bij letselschade, maar ook bij arbeidsrechtelijke kwesties die hieruit voortkomen.

Dit vertellen klanten over ons:

Bekijk alle reviews

Schadevergoeding na een aanrijding

Na een aanrijding kan het indienen van een letselschadeclaim bij de verzekeraar een complex proces zijn. Onze advocaten zorgen ervoor dat uw schade correct wordt beoordeeld en vergoed, inclusief eventuele smartengeldclaims. De wet schrijft voor dat bij aanrijdingen vaak de bestuurder van het motorvoertuig verantwoordelijk is, vooral wanneer het slachtoffers zwakkere verkeersdeelnemers zoals fietsers of voetgangers betreft, ongeacht eventuele eigen schuld van deze deelnemers.

Wanneer een kind jonger dan 14 jaar betrokken raakt bij een aanrijding met een motorvoertuig, is de bestuurder in de meeste gevallen volledig verantwoordelijk voor de geleden schade, zelfs als het kind een deel van de schuld draagt.

Advocaat bij een aanrijding

Na een aanrijding kunt u een beroep doen op een van onze advocaten voor juridische bijstand. Zij zorgen ervoor dat u de juiste schadevergoeding ontvangt en ondersteunen u bij het navigeren door het juridische proces, zodat u zich volledig kunt focussen op uw herstel. Voor meer informatie of advies kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Wij staan voor u klaar

Als letselschade advocaten begrijpen wij de impact op uw leven en helpen wij graag uw schade te claimen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 013-463 37 77 of stuur ons een bericht:

"*" geeft vereiste velden aan

Over ArbeidsletselAdvocaten

Wij zijn een team van letselschade advocaten in het hart van Noord-Brabant. Onze ervaren specialisten staan slachtoffers bij. Onze advocaten begrijpen dat naast fysieke schade, een ongeval ook emotionele en financiële impact heeft. Wij bieden daarom persoonlijke en professionele ondersteuning, recht uit het hart. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Maar voor alle slachtoffers uit Noord-Brabant komen we ook graag bij u thuis. Met ons aan uw zijde krijgt u de hulp die u nodig heeft om uw letselschade rechtvaardig te laten vergoeden.

Meer over ons

Als letselschade advocaten staan wij voor u klaar

Direct gratis advies of een second opinion

Vertel uw verhaal Bel 013-463 37 77