Een aanrijding gehad, en nu? 

Jaarlijks vallen in het verkeer vele gewonden en zelfs honderden doden. Dit kan komen door bijvoorbeeld een aanrijding of botsing. De lichamelijke en emotionele schade kunnen groot zijn. Na een ongeluk, richt u zich waarschijnlijk het liefst op herstel. Maar financieel kan een verkeersongeval ook grote gevolgen hebben. Daarbij kunt u hulp krijgen van een advocaat. Verkeersongevallen vallen binnen de expertise van ArbeidsletselAdvocaten. Onze advocaten helpen u dan ook graag.

Gevolgen verkeersongeval

Verkeersongevallen hebben vaak letsel en letselschade als gevolg. Fietsongelukken of aanrijdingen met de auto kunnen tot ernstige verwondingen leiden. Een whiplash bijvoorbeeld is een veelvoorkomend letsel bij botsingen met de auto.

Terwijl u zich richt op uw herstel, moet er ook een letselschadeclaim worden ingediend. De aansprakelijkheid beoordelen we aan de hand van het proces-verbaal van het ongeval. Als er nog onvoldoende bewijs is om aansprakelijkheid aan te tonen, kunnen onze advocaten getuigen laten horen voor de rechter. Of een expert kan een verkeersongevallenanalyse maken. De letselschadeclaim wordt hierna voor u begroot en ingediend bij de verzekeraar.

Gevolg verkeersongeval: arbeidsongeschikt

Als u als gevolg van een verkeersongeval arbeidsongeschikt bent geraakt kan ArbeidsletselAdvocaten u de juiste juridische hulp voor uw re-integratie bieden. Ook als u door arbeidsongeschiktheid te maken krijgt met ontslag, helpen wij u. Naast dat onze advocaten gespecialiseerd zijn in letselschade, zijn zij dat ook in het arbeids- en re- integratierecht. Dit geldt niet voor de meeste letselschadeadvocaten en – specialisten.

Dit vertellen klanten over ons:

Bekijk alle reviews

Schadevergoeding na ongeval

Met het indienen van een letselschadeclaim bij de verzekering, zorgt onze advocaat ervoor dat uw schade wordt vergoed. Zowel financiële schade als ook smartengeld. Volgens de wetgeving is de automobilist altijd aansprakelijk voor de schadevergoeding na aanrijding met een ‘zwakkere’ verkeersdeelnemer zoals een fietser of voetganger. Tenzij deze eigen schuld heeft.

Wanneer een kind jonger dan 14 jaar wordt aangereden door een motorvoertuig, zal de bestuurder van het motorvoertuig altijd volledig verantwoordelijk zijn voor de schade. Ook al heeft het kind zelf eigen schuld aan het ongeluk.

Advocaat verkeersongeval

Na een verkeersongeval kunt u de hulp inschakelen van een van onze advocaten. Die zorgt ervoor dat u de juiste schadevergoeding ontvangt, zodat u zich kan richten op herstel. Als u meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen.

Wij staan voor u klaar

Als letselschade advocaten begrijpen wij de impact op uw leven en helpen wij graag uw schade te claimen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 0800 - 220 2200 of stuur ons een bericht:

"*" geeft vereiste velden aan

Over ArbeidsletselAdvocaten

Wij zijn een letselschade advocatenkantoor in Tilburg. Onze ervaren specialisten staan slachtoffers bij. Ons team begrijpt dat naast fysieke schade, een ongeval ook emotionele en financiële impact heeft. Wij bieden daarom persoonlijke en professionele ondersteuning, recht uit het hart van Noord-Brabant. Voor cliënten uit de regio komen we ook graag bij u thuis. Met ons aan uw zijde krijgt u de hulp die u nodig heeft om uw rechtvaardige compensatie te claimen.

Meer over ons

Als letselschade advocaten staan wij voor u klaar

Direct gratis advies of een second opinion

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00