Reviews cliënten

Bent u benieuwd naar wat onze cliënten zeggen over ArbeidsletselAdvocaten? Hieronder vindt u enkele referenties. Sommige namen en/of foto’s in dit overzicht zijn onherkenbaar gemaakt om de privacy van onze cliënt te waarborgen. Hun verhaal daarentegen is zeker écht.

Vertel uw verhaal:

"*" geeft vereiste velden aan

Wees gerust, uw verhaal valt onder ons beroepsgeheim en wordt niet met derden gedeeld.

Mijn ervaring met Karin Simons is heel goed geweest. Zij heeft uitstekend werk gedaan in mijn letselschadezaak. Er is altijd naar mijn behoeftes gehandeld en daar ben ik ontzettend blij mee.

Mustafa / geschreven op 14 september 2021

Hans heeft me uitstekend geholpen nadat ik op mijn werk een zware hersenschudding opliep.
Het is een harde strijd geweest om de werkgever zijn (overduidelijke) aansprakelijkheid te laten erkennen en om een realistische schadevergoeding te krijgen. Bovendien heeft Hans gezorgd dat mijn rechtsbijstandsverzekering de verzekerde juridische kosten dekte want daar probeerden ze op allerlei manieren onderuit te komen…
Hans heeft me gedurende dit hele proces steeds duidelijk uitgelegd wat mijn mogelijkheden waren. Hij hielp mij goed om de schade in kaart te brengen. ‘Mijn zaak’ behartigde hij erg deskundig en geduldig maar zeer vasthoudend. Hij heeft mij tijdens dit vervelende proces een hoop stress bespaard en een realistische schadevergoeding bedongen waar ik erg tevreden over ben.

dhr. N.B. / geschreven op 23 december 2020

Ik heb in november 2014 een fiets ongeluk gehad waar ik letsel opliep. Mij werd aangeraden om een letselschade advocaat in te schakelen en kwam terecht bij Hans Kamp van Arbeidsletsel Advocaten. Wat die man voor mij betekend heeft is met geen pen te beschrijven. Ik zag door de bomen het bos niet meer, maar hans stelde me gerust.
Ik heb in die 6 jaar vaak contact met Hans gehad en om het gewoon eerlijk te zeggen hij hield me op de been.Ik ben op een zeer professionele manier behandeld door Hans Kamp, waar ik hem voor de rest van mijn leven heel erg dankbaar voor ben.

Alles is nu netjes en correct afgehandeld waar ik heel blij mee ben.
Mocht er iemand ooit een letselschade advocaat nodig hebben, raad ik iedereen aan om in contact te komen met Hans Kamp.

Dhr. Peter K. / geschreven op 8 december 2020

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

Mw. de Bruijn-Huisman / geschreven op 24 oktober 2019

Hoi mijn naam is Angela Thomassen. In januari heb ik een auto ongeluk gehad. Plotseling kon ik veel dingen niet meer zelf, was ik afhankelijk van andere en had ik veel pijn. Karin Simons heeft me geholpen om alles weer op de rit te krijgen en ze heeft ervoor gezorgd dat alles weer op zijn pootjes terecht kwam! Ik kan haar alleen maar aanbevelen. Zeer proffesioneel en oog voor detail.

Mw. Thomassen / geschreven op 31 januari 2019

Om 10:00 uur in de ochtend van 01-09-2011 viel een steiger, waar ik op stond te werken. Mijn enkel kwam terecht tussen de X- gedeelte, toen ik de op grond smakte, met geheel steiger gewicht, op mijn linker enkel. Een zeer pijnlijke ervaring, die mijn enkel, volledig verbrijzelde en versplinterd. Ik kan nu weer lopen en mijn leven op pakken. Maar zal helaas nooit de oude zijn.

Nu pas, worden mijn zaak afgerond, en er is veel gebeurd, waarbij ik vrezen dat hier, niet genoeg ruimte is, om alles uitgebreid mee te delen. Wat ik wel willen zeggen, is dat er geen betere Arbeidsletsel advocaat bestaat, dan Hans Kamp en zijn team, bij Arbeidsletseladvocaten. Zeer professioneel, uitmuntend en gegarandeerd helpen zij, een zaak tot de beste conclusie te komen. Dankzij een fatsoenlijke eindregeling, kan ik voor mezelf starten als ondernemer. Ik heb het getroffen enzo erg dankbaar.

dhr. J. W. Kroeze / geschreven op 24 mei 2018

Januari 2013 heb ik een heftig ongeluk gehad op mijn werk. Mijn klachten bleven en werden op sommige vlakken alleen maar erger, waardoor ik uiteindelijk intern ben opgenomen omdat ik niet meer thuis kon en mocht zijn. Mijn werkgever wilde geen kant op dus ben ik bij meneer Kamp terecht gekomen. Nu na 5 jaar hebben we de zaak positief afgesloten. Met veel dank aan meneer Kamp, hij verstaat zijn vak erg goed, zeer professioneel maar ook erg persoonlijk en open. Meneer kamp heeft alles op alles gezet om ons te helpen! Ik hoop niet dat ooit iemand in mijn omgeving een advocaat nodig heeft maar anders verwijs ik ze meteen naar dit goed advocaten bureau!

Mw. Jansen-Dierckx / geschreven op 25 april 2018

Op 3 September 2015 ben ik betrokken geraakt bij een verkeersongeval.
Ik ben ontzettend goed bijgestaan door mijn advocaat H.p.a.j. Kamp, in mijn letselschadezaak.
Meneer Kamp gaf mij altijd duidelijk advies,
En ik werd ook altijd vriendelijk te woord gestaan door het bedrijf.

Kortom: een aanrader!

Mw. van Loon / geschreven op 25 april 2018

Begin januari 2011 werd ik op een voorrangsrotonde van mijn fiets gereden door een automobilist. Ik kwam hard ten val. De bestuurder heeft gegevens uitgewisseld en ik ben zelf naar huis gefietst. Toch maar langs de Eerste Hulp: niets gebroken, zware hersenschudding en gekneusde heup en ribben. Het leek mee te vallen. Zou wel over gaan. Maar de klachten bleven, na diverse therapieën en behandelingen bleek dat ik niet meer kon werken.
Ik ben erg tevreden over de hulp en steun van mevrouw Karin Simons. Zij heeft er, ondanks de moeizame contacten met de wederpartij, voor gezorgd dat er na 7 jaar een schade afwikkeling is gekomen!

Mw. Monteiro-van der Hout / geschreven op 1 februari 2018

Mevrouw W.C.E. (Karin) Simons heeft als letselschade advocaat ons 7 jaar op zeer professionele manier begeleid, geadviseerd en bijgestaan in de afhandeling van een verkeersongevalszaak.
We hadden het niet beter kunnen treffen!

mevr. J.G. Simmelink-Vreeman / geschreven op 1 februari 2018

In 2006 ben ik lelijk ten val gekomen tijdens werkzaamheden op de werkvloer van een betonproducten producent.
Hierbij heb ik zoveel knieletsel opgelopen dat ik inmiddels 14 maal geopereerd ben en uiteindelijk volledig arbeidsongeschikt ben geraakt. Via Arbeidsletsel Advocaten en met name de enorme en niet af laten wetende inzet van de Heer Kamp, ben ik in januari 20017 schadeloos gesteld.
Bedankt voor de goede hulp het was een lange weg maar zeer zeker de moeite waard.

R.v.B / geschreven op 2 augustus 2017

In 2011 kreeg ik een ongeval in een fysiopraktijk. Ik zit in een rolstoel en ben daardoor afhankelijk van mijn armen. Door het ongeval zijn mijn beide armen door gewichten naar achteren getrokken waardoor mijn schouders, spieren en pezen deels gescheurd en beschadigd zijn. Mijn schouders zijn zodanig geblesseerd dat ik me niet meer kan verzorgen en kleden. Hiervoor ben ik afhankelijk van mijn man en anderen. Via ArbeidsletselAdvocaten is een smartengeld bedrag en een schadevergoeding geëist bij de veroorzaker van de schade.

Mw. mr. Karin Simons heeft het hele proces gestuurd en mijn belang in deze verdedigd. Na veel gesprekken, lang wachten en met doorzetting van, is het mw. Simons gelukt om mij grotendeels schadeloos te stellen voor de toekomst.

Mw. Simons bedankt voor alle steun!

mevr. H. de Hoog - de Hoog / geschreven op 1 maart 2017

In augustus 2015 is mij een arbeidsongeval overkomen, als gevolg hiervan heb ik letsel opgelopen. Ik ben in contact gekomen met Arbeidsletsel Advocaten. Ik ben zeer tevreden over de behandeling van mijn letselschade zaak. Het contact verliep prima en al mijn vragen werden keuris netjes beantwoord kortom alles ging naar wens.

M. van den Berg / geschreven op 25 januari 2017

In 2012 heb ik een whiplash opgelopen na een auto ongeluk. Ik heb toen meteen mijn rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld. Dit traject verliep zeer moeizaam omdat de tegenpartij niet mee wilde werken. Uiteindelijk kreeg ik een eind bedrag van €15.000 aangeboden. Zelf vond ik dit aan de lage kant maar door mijn belangenbehartiger werd me gezegd dit maar te accepteren omdat er niet meer in zou zitten. Hierop heb ik Arbeidsletsel Advocaten ingeschakeld en zij hebben mijn zaak toen overgenomen. Het heeft toen nog een hele tijd geduurd voordat de tegenpartij met een redelijker bod kwam. Maar het uiteindelijke eindbedrag was meer dan het dubbele van het eindbod bij rechtsbijstand. Ik had een zeer goed gevoel bij Mr. Karin Simons en voelde me ook eerlijk behandeld door haar. Ik ben erg blij dat ik de overstap naar ArbeidsletselAdvocaten heb gemaakt! Bedankt voor alle hulp!

mevr. N. Verstappen / geschreven op 2 maart 2016

In 2010 ben ik betrokken geweest bij een ernstig verkeersongeval met een scooter en vrachtwagen. Dat het met mijn letsel goed zou komen waren ze niet zeker van nadat er meerdere onderzoeken werden gedaan. Ook werd mij gezegd dat het een hele lange sleur zou gaan worden met de verzekering van de tegenpartij en dat ik er verstandig aan zou doen een goede advocaat in acht te nemen. Zo ben ik uitgekomen bij ArbeidsletselAdvocaten. Hier ben ik heel goed geholpen. Ik werd continu op de hoogte gehouden over de reacties van de tegenpartij en de onderhandelingen over een regeling werden zeer serieus gevoerd. Dankzij Arbeidsletseladvocaten is het tot een goed einde gekomen. Ik ben uiterst tevreden over hoe het is gegaan en zou iedereen aanraden om hier heen te gaan.

dhr. Rob de Kort / geschreven op 5 januari 2016

In 2009 raakte ik na een bedrijfsgeval fysiek ongeschikt voor mijn eigen werk als verpleegkundige. Het ziekenhuis waarin het ongeval gebeurde was aansprakelijk. Ik kreeg een functie waarbij ik minder salaris verdiende. Door het ongeval kon ik ook thuis een aantal taken niet goed meer doen. Hans Kamp heeft mij ontzettend goed geholpen bij de 3 jaar durende procedure met de verzekering. Hij heeft bereikt dat ik financieel volledig schadeloos ben gesteld en ook nog een aardig bedrag aan smartengeld heb gekregen. Gedurende de procedure kreeg ik regelmatig de laatste stand van zaken teruggekoppeld en kon ik met vragen altijd bij hem terecht. Ik heb zijn transparante werkwijze en zijn persoonlijke benadering erg gewaardeerd. Ik zou iedereen met letselschade Arbeidsletsel Advocaten aanbevelen.

dhr. H.R.M.D. / geschreven op 18 december 2015

De heer K.S. was in 2009 slachtoffer van een triest ongeval. Hij hielp in zijn vrije tijd af en toen mee in de keuken van een restaurant van een vriend. Op een dag vloog een frituurpan in brand. Tijdens het blussen door de heer S., explodeerde de pan waardoor een grote hoeveelheid hete olie over zijn lichaam terecht kwam en hij ernstige brandwonden opliep. Door het inschakelen van de arbeidsinspectie kon worden aangetoond dat de veiligheid in de keuken tekort schoot, waarna de verzekeraar van het restaurant aansprakelijkheid erkende. Uiteindelijk is een schadevergoeding van € 280.000. uitgekeerd.

xxx / geschreven op 14 december 2015

In 2009 raakte ik na een bedrijfsgeval fysiek ongeschikt voor mijn eigen werk als verpleegkundige. Het ziekenhuis waarin het ongeval gebeurde was aansprakelijk. Ik kreeg een functie waarbij ik minder salaris verdiende. Door het ongeval kon ik ook thuis een aantal taken niet goed meer doen. Hans Kamp heeft mij ontzettend goed geholpen bij de 3 jaar durende procedure met de verzekering. Hij heeft bereikt dat ik financieel volledig schadeloos ben gesteld en ook nog een aardig bedrag aan smartengeld heb gekregen. Gedurende de procedure kreeg ik regelmatig de laatste stand van zaken teruggekoppeld en kon ik met vragen altijd bij hem terecht. Ik heb zijn transparante werkwijze en zijn persoonlijke benadering erg gewaardeerd. Ik zou iedereen met letselschade Arbeidsletsel Advocaten aanbevelen.

xxx / geschreven op 14 december 2015

In 2008 had ik een arbeidsongeval waaraan ik het een en ander heb overgehouden. Gelukkig was mijn werkgever verzekerd. Een onafhankelijk bureau gaf mij de raad een letselschade advocaat te zoeken die aangesloten is bij de Vereniging van Letselschade Advocaten. Hierbij kwam ik uit bij mr. Hans Kamp van ArbeidsletselAdvocaten. Door zijn enorme inzet en deskundigheid heeft mr. Kamp bij mij een enorme druk weggenomen en er voor gezorgd dat ik ondanks mijn beperkingen toch in financieel opzicht mijn leven kan voortzetten zoals voorheen. Hiervoor zijn mijn gezin en ik mr. Kamp zeer dankbaar.

dhr. J.F.M. van Gestel / geschreven op 8 december 2015

De heer El A. was werkzaam in een slachterij en raakte met zijn onderarm bekneld in een machine. Hij liep daarbij zenuwbeschadigingen, letsel aan het spierstelsel en het bindweefsel van de linkerarm op. De verzekeraar van zijn werkgever weigerde aansprakelijkheid te erkennen. Namens de werknemer dagvaardde ik de werkgever. Dit had direct gevolg: de verzekeraar erkende alsnog aansprakelijkheid voor het bedrijfsongeval. Verder onderhandelen leidde vervolgens tot een schadevergoeding van € 205.000 voor de heer El A.

xxx / geschreven op 26 september 2015

Hierbij dank ik u voor alles wat u voor mij heeft gedaan. Door een trap van een paard tegen mijn hoofd liep ik hersenletsel op. Hierdoor kon ik niet meer werken. Niets was u teveel als ik vragen had of als ik belde voor oplossen van alle problemen die er bij komen kijken bij letselschade. Dank voor een gewillig oor en de vele moeite die u ervoor moest doen. Gelukkig is alles nu geregeld en opgelost tot tevredenheid. Mocht zich ooit in de toekomst (wat ik niet hoop) weer iets voordoen waar ik uw hulp bij nodig heb dan zal ik niet schromen om u te bellen. Nogmaals dank.

mevr. Tonny te Lintelo-Roelofs / geschreven op 12 augustus 2015

In 2004 viel de heer P.D. tijdens de uitoefening van zijn werk als schilder van een ladder. Hij verbrijzelde hierbij zijn linkerknie. Hij onderging meerdere operaties, kreeg een knieprothese, maar was nooit meer in staat zijn oude werk als schilder op te pakken. Hij belandde uiteindelijk in de WIA. Aangezien we konden aantonen dat de werkgever tekort geschoten was in zijn zorgplicht voor veilige werkomstandigheden, moest zijn verzekeraar aansprakelijkheid erkennen. Ter vergoeding van inkomensschade en smartengeld ontving de heer D. een schadevergoeding van € 215.000.

xxx / geschreven op 8 augustus 2015

Tijdens mijn werkzaamheden als verkoopmedewerkster voor een bakkerij ben ik uitgegleden en heb ik ernstig rugletsel opgelopen. Ik ben hierdoor blijvend arbeidsongeschikt geraakt. Na dit bedrijfsongeval heb ik me laten vertegenwoordigen en bijstaan door Arbeidsletseladvocaten. Ze hebben zich maximaal ingezet om tot een rechtvaardige schadevergoeding te komen. Door hun professionele werkwijze en deskundigheid is dit doel gerealiseerd en ben ik hierover uitermate tevreden.

mevr. R. Aarts / geschreven op 4 augustus 2015

De heer N.A. was slachtoffer van een verkeersongeval. Terwijl hij in zijn auto voor een rood stoplicht stond te wachten, werd hij van achteren aangereden. Gevolg was een whiplash. Om vergoeding van zijn schade te krijgen, schakelde hij een jurist van zijn rechtsbijstandsverzekering in. De verzekeraar van de aansprakelijke partij bood een schadevergoeding van € 8.000. Daar was de heer A. het niet mee eens en hij schakelde mij in. Met goede argumentatie en onderhandelen, bleek de verzekeraar alsnog bereid tot het betalen van een schadevergoeding van € 24.000. Een driemaal hogere vergoeding dan het eerdere aanbod!

xxx / geschreven op 2 augustus 2015

Altijd bij u in de buurt

Met bezoekadressen verspreid over het hele land, vindt u Arbeidsletsel Advocaten altijd bij u in de buurt. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen, dan kunnen we, indien u dit wenst, zelfs bij u aan huis komen voor een afspraak. Klik op onderstaande bezoekadressen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)