Dwarslaesie

Wanneer u een dwarslaesie oploopt door een bedrijfs-, verkeersongeval of medische ingreep, staat uw leven op zijn kop. Naast lichamelijk letsel kan dit ook emotionele schade én uiteindelijk financiële problemen met zich meebrengen. Kortom: alles verandert.

Heeft u door een ongeval of medische fout een dwarslaesie opgelopen en wilt u meer informatie? ArbeidsletselAdvocaten biedt u hulp om de financiële schade te verhalen op de aansprakelijke partij.

Gevolgen dwarslaesie

Bij een dwarslaesie zijn de gevolgen groot. In onze omgang met slachtoffers – die door een ongeval of medische fout een dwarslaesie hebben opgelopen – zien wij met welke ellende u en uw naasten te maken hebben. Een dwarslaesie betekent een langdurige medische behandeling. Daarop volgt de revalidatieperiode; vaak met ups en downs. Wat logischerwijs veel energie kost.

Naast de lichamelijke schade, is daar meestal nog verdriet of boosheid. U merkt dat simpele handelingen niet meer zo simpel zijn, zoals: het huis stofzuigen, uw schoenveter strikken of het optillen van uw kind. Deze gevolgen kunnen emotioneel gezien een zware last zijn.

Financiële schade door letsel

De grootste impact volgt misschien nog wel na deze periode, wanneer u dagelijks en voor altijd (thuis)zorg nodig heeft. Er moet voor medische hulpmiddelen worden gezorgd, mogelijk wordt uw woning aangepast of misschien moet u zelfs verhuizen. De kans is groot dat u uw werk niet meer in de huidige vorm kunt uitvoeren.

Op allerlei vlakken zijn er aanpassing nodig. Dit alles leidt tot veel financiële schade die vergoed moet worden. Maar ook simpelweg tot veel praktische problemen. Iets waar u liever niet mee bezig bent.

Wij staan voor u klaar

Als letselschade advocaten begrijpen wij de impact op uw leven en helpen wij graag uw schade te claimen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 013-463 37 77 of stuur ons een bericht:

"*" geeft vereiste velden aan

Hulp bij financiële schade

Onze advocaten helpen u graag om de financiële schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Daarnaast heeft ArbeidsletselAdvocaten een breed netwerk bestaande uit verschillende disciplines die u en uw familie ondersteunen waar nodig.

Onze advocaten beschikken verder over de juiste kennis om u te helpen als het gaat om regelgeving en overheidsvoorzieningen zoals Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Over ArbeidsletselAdvocaten

Wij zijn een team van letselschade advocaten in het hart van Noord-Brabant. Onze ervaren specialisten staan slachtoffers bij. Onze advocaten begrijpen dat naast fysieke schade, een ongeval ook emotionele en financiële impact heeft. Wij bieden daarom persoonlijke en professionele ondersteuning, recht uit het hart. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Maar voor alle slachtoffers uit Noord-Brabant komen we ook graag bij u thuis. Met ons aan uw zijde krijgt u de hulp die u nodig heeft om uw letselschade rechtvaardig te laten vergoeden.

Meer over ons

Als letselschade advocaten staan wij voor u klaar

Direct gratis advies of een second opinion

Vertel uw verhaal Bel 013-463 37 77