Dwarslaesie

Wanneer u een dwarslaesie oploopt door een bedrijfs-, verkeersongeval of medische ingreep, staat uw leven op zijn kop. Naast lichamelijk letsel kan dit ook emotionele schade én uiteindelijk financiële problemen met zich meebrengen. Kortom: alles verandert.

Heeft u door een ongeval of medische fout een dwarslaesie opgelopen en wilt u meer informatie? ArbeidsletselAdvocaten biedt u hulp om de financiële schade te verhalen op de aansprakelijke partij.

Gevolgen dwarslaesie

Bij een dwarslaesie zijn de gevolgen groot. In onze omgang met slachtoffers – die door een ongeval of medische fout een dwarslaesie hebben opgelopen – zien wij met welke ellende u en uw naasten te maken hebben. Een dwarslaesie betekent een langdurige medische behandeling. Daarop volgt de revalidatieperiode; vaak met ups en downs. Wat logischerwijs veel energie kost.

Naast de lichamelijke schade, is daar meestal nog verdriet of boosheid. U merkt dat simpele handelingen niet meer zo simpel zijn, zoals: het huis stofzuigen, uw schoenveter strikken of het optillen van uw kind. Deze gevolgen kunnen emotioneel gezien een zware last zijn.

Financiële schade door letsel

De grootste impact volgt misschien nog wel na deze periode, wanneer u dagelijks en voor altijd (thuis)zorg nodig heeft. Er moet voor medische hulpmiddelen worden gezorgd, mogelijk wordt uw woning aangepast of misschien moet u zelfs verhuizen. De kans is groot dat u uw werk niet meer in de huidige vorm kunt uitvoeren.

Op allerlei vlakken zijn er aanpassing nodig. Dit alles leidt tot veel financiële schade die vergoed moet worden. Maar ook simpelweg tot veel praktische problemen. Iets waar u liever niet mee bezig bent.

Een advocaat nodig?

Arbeidsrecht en Letselschade zijn twee expertises van onze Advocaten. Wij zijn specialist in het behartigen van belangen van slachtoffers die letsel hebben opgelopen.

Vertel uw verhaal 0800 - 220 2200 (gratis)

Hulp bij financiële schade

Onze advocaten helpen u graag om de financiële schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Daarnaast heeft ArbeidsletselAdvocaten een breed netwerk bestaande uit verschillende disciplines die u en uw familie ondersteunen waar nodig.

Onze advocaten beschikken verder over de juiste kennis om u te helpen als het gaat om regelgeving en overheidsvoorzieningen zoals Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Altijd bij u in de buurt

Met bezoekadressen verspreid over het hele land, vindt u Arbeidsletsel Advocaten altijd bij u in de buurt. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen, dan kunnen we, indien u dit wenst, zelfs bij u aan huis komen voor een afspraak. Klik op onderstaande bezoekadressen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)

Resultaat

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

Meer resultaten