Onze specialisten

Er zijn veel aanbieders van juridische hulp bij letselschade. Zij presenteren zich onder de noemer letselschaderegelaar, letselschade-expert, letselschadespecialist of advocaat letselschade. Het aanbod is zo groot, dat degene die juridische hulp nodig heeft, door de bomen het bos niet meer ziet. Er lijken geen verschillen te bestaan, maar die zijn er wel degelijk en de verschillen zijn groot.

LSA Letselschade Advocaat beschermde titel

De titel van LSA Letselschade Advocaat is een beschermde titel, die niet door alle advocaten mag worden gevoerd. Er zijn in Nederland ongeveer 14.000 advocaten. Alleen de ruim 300 advocaten die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de Vereniging LSA, mogen zich LSA Letselschade Advocaat noemen.

Iedereen, dus ook degenen zonder enige speciale opleiding of ervaring, mag zich letselschaderegelaar, letselschade-expert of zelfs letselschadespecialist noemen. Dit terwijl de LSA Letselschade Advocaat:

  • een universitaire studie Rechten moet hebben gevolgd
  • minimaal 5 jaar als advocaat werkzaam moet zijn geweest
  • vervolgens de eenjarige Postdoctorale specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius Academie moet volgen en examen moet doen
  • aantoonbaar minimaal 500 uur per jaar aan letselschadezaken moet besteden
  • bij- en nascholingscursussen moet (blijven) volgen op het gebied van het letselschaderecht
  • jaarlijks ten overstaan van het bestuur van de Vereniging LSA een Kwaliteitsverklaring dient af te leggen
  • deel dient te nemen aan de door de Vereniging LSA georganiseerde audits, die door onafhankelijke derden worden afgenomen
  • deel dient te nemen aan de intervisiebijeenkomsten van de LSA

Twee van onze advocaten zijn lid van de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA). Daarnaast zijn zij lid van de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) en de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA). Twee van onze advocaten zijn lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Voor advocaten van de VAAN gelden op het gebied van arbeidsrecht soortgelijke kwaliteitseisen als de LSA. Kortom, onze advocaten zijn echte specialisten.

Hans Kamp
Advocaat

Karin Simons
Advocaat

Vera Kuppens
Advocaat

Hans Kamerbeek
Advocaat

Mathijs de kramer
Advocaat

Lotte Venneman
Advocaat

Vertel ons wat er is gebeurd

Bel bel 0800 - 220 2200 (gratis) of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Altijd bij u in de buurt

Met bezoekadressen verspreid over het hele land, vindt u Arbeidsletsel Advocaten altijd bij u in de buurt. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen, dan kunnen we, indien u dit wenst, zelfs bij u aan huis komen voor een afspraak. Klik op onderstaande bezoekadressen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)

Resultaat

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

Meer resultaten