Onze specialisten

Er zijn veel aanbieders van juridische hulp bij letselschade. Zij presenteren zich onder de noemer letselschaderegelaar, letselschade-expert, letselschadespecialist of advocaat letselschade. Het aanbod is zo groot, dat degene die juridische hulp nodig heeft, door de bomen het bos niet meer ziet. Er lijken geen verschillen te bestaan, maar die zijn er wel degelijk en de verschillen zijn groot.

LSA Letselschade Advocaat beschermde titel

De titel van LSA Letselschade Advocaat is een beschermde titel, die niet door alle advocaten mag worden gevoerd. Er zijn in Nederland ongeveer 14.000 advocaten. Alleen de ruim 300 advocaten die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de Vereniging LSA, mogen zich LSA Letselschade Advocaat noemen.

Iedereen, dus ook degenen zonder enige speciale opleiding of ervaring, mag zich letselschaderegelaar, letselschade-expert of zelfs letselschadespecialist noemen. Dit terwijl de LSA Letselschade Advocaat:

  • een universitaire studie Rechten moet hebben gevolgd
  • minimaal 5 jaar als advocaat werkzaam moet zijn geweest
  • vervolgens de eenjarige Postdoctorale specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius Academie moet volgen en examen moet doen
  • aantoonbaar minimaal 500 uur per jaar aan letselschadezaken moet besteden
  • bij- en nascholingscursussen moet (blijven) volgen op het gebied van het letselschaderecht
  • jaarlijks ten overstaan van het bestuur van de Vereniging LSA een Kwaliteitsverklaring dient af te leggen
  • deel dient te nemen aan de door de Vereniging LSA georganiseerde audits, die door onafhankelijke derden worden afgenomen
  • deel dient te nemen aan de intervisiebijeenkomsten van de LSA

Twee van onze advocaten zijn lid van de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA). Daarnaast zijn zij lid van de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) en de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA). Twee van onze advocaten zijn lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Voor advocaten van de VAAN gelden op het gebied van arbeidsrecht soortgelijke kwaliteitseisen als de LSA. Kortom, onze advocaten zijn echte specialisten.

Onze specialisten staan voor u klaar

Hans Kamp
Advocaat

Karin Simons
Advocaat

Hans Kamerbeek
Advocaat

Mathijs de kramer
Advocaat

Lotte Venneman
Advocaat

Dit vertellen klanten over ons:

Bekijk alle reviews

Wij staan voor u klaar

Als letselschade advocaten begrijpen wij de impact op uw leven en helpen wij graag uw schade te claimen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 013-463 37 77 of stuur ons een bericht:

"*" geeft vereiste velden aan

Over ArbeidsletselAdvocaten

Wij zijn een team van letselschade advocaten in het hart van Noord-Brabant. Onze ervaren specialisten staan slachtoffers bij. Onze advocaten begrijpen dat naast fysieke schade, een ongeval ook emotionele en financiële impact heeft. Wij bieden daarom persoonlijke en professionele ondersteuning, recht uit het hart. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Maar voor alle slachtoffers uit Noord-Brabant komen we ook graag bij u thuis. Met ons aan uw zijde krijgt u de hulp die u nodig heeft om uw letselschade rechtvaardig te laten vergoeden.

Meer over ons

Als letselschade advocaten staan wij voor u klaar

Direct gratis advies of een second opinion

Vertel uw verhaal Bel 013-463 37 77