Letsel & letselschade

Wat is letselschade?

Het kan gebeuren dat u tijdens uw werk, in het verkeer, of op een andere wijze letsel oploopt. Dit kan lichamelijk letsel zijn, zoals een botbreuk, amputatie, whiplash of dwarslaesie. Maar ook psychisch letsel, zoals een posttraumatische stressstoornis of depressie. Letselschade is de schade die voortkomt uit dit opgelopen letsel. Dit kan bijvoorbeeld gaan om medische zorgkosten, verlies van inkomsten, kosten die u hebt voor vervangende huishoudelijke hulp, maar ook pijn of verdriet.

Om deze schade en kosten terug te krijgen van de aansprakelijke partij heeft ArbeidsletselAdvocaten de advocaat letselschade die u kan helpen. Deze letselschadeadvocaat zorgt ervoor dat u uw schade vergoed krijgt. Kortom wij zijn uw letselschade specialist.

Gevolgen letselschade

De gevolgen van letselschade kunnen groot zijn. Door het letsel kan er veel financiële schade ontstaan. Bij arbeidsongeschiktheid verliest u (tijdelijk) inkomen. En maakt u misschien extra kosten voor zorg, hulp en vervoer. Ook psychisch kan dit proces erg zwaar zijn en veel stress en andere negatieve gevoelens met zich meebrengen. Daarnaast kunnen er op werk conflicten ontstaan over arbeidsongeschiktheid en re-integratie op het werk.

Om deze periode door te komen is er vaak behoefte aan de juiste hulp, waarvoor u terecht kunt bij een letselschade bureau. ArbeidsletselAdvocaten biedt u alle hulp en expertise die u nodig hebt. Zo kunt u uw letselschade vergoed krijgen en staan we u bij als u hulp wilt bij re-integratie.

Letselschadeadvocaat

De advocaten van ArbeidsletselAdvocaten bieden u een letselschade advies en
helpen u de aansprakelijke partij uw letselschade te laten vergoeden. Onze
letselschade jurist weet precies waar u recht op hebt en hoe ervoor gezorgd kan
worden dat u de juiste vergoeding krijgt. Met meer dan 60 jaar ervaring in
arbeidsrecht en letselschade kan ArbeidsletselAdvocaten u altijd bijstaan met de
juiste expertise én een groot netwerk.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)

Een advocaat nodig?

Arbeidsrecht en letselschade zijn dé expertises van onze advocaten. Wij behartigen de belangen van slachtoffers die letsel hebben opgelopen.

Vertel ons uw verhaal?