Ondernemer en letselschade

Bent u ondernemer en bent u door letsel tijdelijk niet in staat om te werken? Is een andere partij mogelijk aansprakelijk voor uw letsel? Deze situatie heeft ook direct praktische en financiële consequenties.

Letselschade als ondernemer betekent dat u niet of minder kan werken in uw bedrijf. Soms ook nog dat de bedrijfsactiviteiten geheel stil komen te liggen. Dat heeft vergaande (financiële) consequenties. Een schadevergoeding bij letsel kan deze schade ondervangen.

ArbeidsletselAdvocaten helpt u bij het maken van een goede schadeberekening, zodat een eventuele schadevergoeding de letselschade daadwerkelijk dekt. Daarnaast helpen we u als uw arbeidsongeschiktheidsverzekering niet of onvoldoende uitkeert.

Financiële schade als ondernemer

Als u te maken krijgt met letselschade, probeert u de gevolgen voor uw bedrijf te beperken. Als dat enigszins kan. Wellicht dat u vervanging of extra personeel nodig heeft. Hiervoor maakt u kosten. Hoe dan ook zorgt uw letsel voor inkomstenderving voor uw bedrijf. Dit kan langer duren dan voorzien, bijvoorbeeld door het mislopen van belangrijke opdrachten.

Al deze kosten en schade kunnen in een schadevergoeding bij letsel worden meegenomen. Voorwaarde hierbij is dat er eerst aansprakelijkheid wordt gevestigd bij de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Zoek dus altijd contact met een advocaat als uw arbeidsongeschiktheid het gevolg is van handelen of schuld van een andere partij. Wij staan voor u klaar.

Een schadevergoeding claimen is een complex en ook tijdrovend proces. Daarbij heeft u baat bij een ervaren advocaat die u ook goed meeneemt in het proces. Wie te maken heeft met letselschade en arbeidsongeschiktheid als gevolg daarvan, ervaart vaak grote onzekerheid. Daarom proberen wij zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen en vooral: uw recht te halen.

Schadevergoeding letselschade voor ondernemers

Als er sprake is van letselschade als ondernemer én een aansprakelijke partij, kunt u een schadevergoeding claimen. Uitgangspunt hierbij is dat uw volledige schade vergoed wordt. Daarbij gaan we uit van uw gemiste winst en inkomen, maar ook het toekomstige.

De begroting van de schade die u als ondernemer lijdt, is vaak complex. Uw financiële belang daarbij groot. Het inschakelen van een deskundige advocaat bij arbeidsongeschikt verklaard worden is als ondernemer dus van belang.  Wij zijn gespecialiseerd in dergelijke zaken en in het berekenen en onderbouwen van uw inkomstenverlies. Waar nodig schakelen wij een bedrijfseconoom of arbeidsdeskundige in, om hierbij te ondersteunen.  Wij helpen u graag ervoor te zorgen dat uw letselschade als ondernemer wordt vergoed en uw zorgen worden weggenomen.

Wij staan voor u klaar

Als letselschade advocaten begrijpen wij de impact op uw leven en helpen wij graag uw schade te claimen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 013-463 37 77 of stuur ons een bericht:

"*" geeft vereiste velden aan

Over ArbeidsletselAdvocaten

Wij zijn een team van letselschade advocaten in het hart van Noord-Brabant. Onze ervaren specialisten staan slachtoffers bij. Onze advocaten begrijpen dat naast fysieke schade, een ongeval ook emotionele en financiële impact heeft. Wij bieden daarom persoonlijke en professionele ondersteuning, recht uit het hart. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Maar voor alle slachtoffers uit Noord-Brabant komen we ook graag bij u thuis. Met ons aan uw zijde krijgt u de hulp die u nodig heeft om uw letselschade rechtvaardig te laten vergoeden.

Meer over ons

Als letselschade advocaten staan wij voor u klaar

Direct gratis advies of een second opinion

Vertel uw verhaal Bel 013-463 37 77