Ondernemer en letselschade

Bent u ondernemer en bent u door letsel tijdelijk niet in staat om te werken? Is een andere partij mogelijk aansprakelijk voor uw letsel? Deze situatie heeft ook direct praktische en financiële consequenties.

Letselschade als ondernemer betekent dat u niet of minder kan werken in uw bedrijf. Soms ook nog dat de bedrijfsactiviteiten geheel stil komen te liggen. Dat heeft vergaande (financiële) consequenties. Een schadevergoeding bij letsel kan deze schade ondervangen.

ArbeidsletselAdvocaten helpt u bij het maken van een goede schadeberekening, zodat een eventuele schadevergoeding de letselschade daadwerkelijk dekt. Daarnaast helpen we u als uw arbeidsongeschiktheidsverzekering niet of onvoldoende uitkeert.

Vertel ons wat er is gebeurd

Bel bel 0800 - 220 2200 (gratis) of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Financiële schade als ondernemer

Als u te maken krijgt met letselschade, probeert u de gevolgen voor uw bedrijf te beperken. Als dat enigszins kan. Wellicht dat u vervanging of extra personeel nodig heeft. Hiervoor maakt u kosten. Hoe dan ook zorgt uw letsel voor inkomstenderving voor uw bedrijf. Dit kan langer duren dan voorzien, bijvoorbeeld door het mislopen van belangrijke opdrachten.

Al deze kosten en schade kunnen in een schadevergoeding bij letsel worden meegenomen. Voorwaarde hierbij is dat er eerst aansprakelijkheid wordt gevestigd bij de aansprakelijke partij of diens verzekeraar. Zoek dus altijd contact met een advocaat als uw arbeidsongeschiktheid het gevolg is van handelen of schuld van een andere partij. Wij staan voor u klaar.

Een schadevergoeding claimen is een complex en ook tijdrovend proces. Daarbij heeft u baat bij een ervaren advocaat die u ook goed meeneemt in het proces. Wie te maken heeft met letselschade en arbeidsongeschiktheid als gevolg daarvan, ervaart vaak grote onzekerheid. Daarom proberen wij zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen en vooral: uw recht te halen.

Schadevergoeding letselschade voor ondernemers

Als er sprake is van letselschade als ondernemer én een aansprakelijke partij, kunt u een schadevergoeding claimen. Uitgangspunt hierbij is dat uw volledige schade vergoed wordt. Daarbij gaan we uit van uw gemiste winst en inkomen, maar ook het toekomstige.

De begroting van de schade die u als ondernemer lijdt, is vaak complex. Uw financiële belang daarbij groot. Het inschakelen van een deskundige advocaat bij arbeidsongeschikt verklaard worden is als ondernemer dus van belang.  Wij zijn gespecialiseerd in dergelijke zaken en in het berekenen en onderbouwen van uw inkomstenverlies. Waar nodig schakelen wij een bedrijfseconoom of arbeidsdeskundige in, om hierbij te ondersteunen.  Wij helpen u graag ervoor te zorgen dat uw letselschade als ondernemer wordt vergoed en uw zorgen worden weggenomen.

Altijd bij u in de buurt

Met bezoekadressen verspreid over het hele land, vindt u Arbeidsletsel Advocaten altijd bij u in de buurt. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen, dan kunnen we, indien u dit wenst, zelfs bij u aan huis komen voor een afspraak. Klik op onderstaande bezoekadressen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)

Resultaat

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

Meer resultaten