Werken met machines

Werken met machines brengt risico’s met zich. ArbeidsletselAdvocaten krijgt regelmatig meldingen van bedrijfsongevallen waarbij het werk met een machine de oorzaak is. Het letsel wordt bijvoorbeeld opgelopen door de bewegende delen van een machine. Het kan hierbij gaan om boormachines, zaagmachines of snijmachines. Maar ook machines om mee te schaven, frezen reinigen of andere productiemachines aan de lopende band.

Als u een ongeval hebt gehad door het werken met machines, kunt u bij ArbeidsletselAdvocaten terecht. Onze advocaten helpen u de werkgever aansprakelijk te stellen.

Eventuele gevolgen werken met machines

De gevolgen van een ongeval met een machine kunnen groot zijn. Vaak is het letsel dat u oploopt blijvend. Met name amputaties zijn een veel voorkomend letsel. Dit kan grote gevolgen hebben, zowel fysiek en emotioneel als ook financieel.

Het verliezen van een lichaamsdeel kan ervoor zorgen dat niet al het werk dat u deed nog mogelijk is. Onze advocaten nemen graag uw financiële zorgen uit handen. Wij helpen u met een schadeclaim richting uw werkgever.

Schadevergoeding bij letsel

Als u in tijdens het uitoefenen van uw werk letsel oploopt door het werken met een machine is de werkgever al snel aansprakelijk. Deze aansprakelijkheid kan betekenen dat hij verplicht is een schadevergoeding voor het opgelopen letsel aan u te betalen. Wilt u precies weten waar u recht op hebt? ArbeidsletselAdvocaten helpt u daarmee.

Vertel ons wat er is gebeurd

Bel bel 0800 - 220 2200 (gratis) of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Voorschriften veiligheid

Vanuit de overheid geldt een groot aantal voorschriften die gaan over het werken met machines. Werknemers moeten veilig kunnen werken. De voorschriften gaan onder andere over machinebeveiliging. Fysieke afscherming is bijvoorbeeld erg belangrijk, maar soms is dit niet aanwezig, of in onvoldoende mate. Ook keuring en onderhoud van machines, voldoende informatiestrekking en opleiding van de werknemers en de inrichting van de werkplaats moeten op orde zijn.

Altijd bij u in de buurt

Met bezoekadressen verspreid over het hele land, vindt u Arbeidsletsel Advocaten altijd bij u in de buurt. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen, dan kunnen we, indien u dit wenst, zelfs bij u aan huis komen voor een afspraak. Klik op onderstaande bezoekadressen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)

Resultaat

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

Meer resultaten