Uitglijden of struikelen, en nu? 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Uitglijden of struikelen kan altijd gebeuren. Ook op het werk. Als u op uw werk uitglijdt of struikelt, is dat een bedrijfsongeval. Door een gladde vloer, gladde schoenen – of een combinatie daarvan – glijdt u al snel uit. Maar ook door rondslingerende voorwerpen, kabels, oneffenheden in de vloer of gewoon een misstap kan een val al snel gebeuren.

Heeft u hulp nodig uw werkgever aansprakelijk te stellen omdat u uitgegleden of gestruikeld bent op het werk? Bij ArbeidsletselAdvocaten staan we voor u klaar.

Letsel na vallen

Met een beetje geluk, komt u goed terecht en is er niks aan de hand. Maar als u verkeerd valt, kunt u al snel letsel oplopen. Dit kan bijvoorbeeld een breuk zijn. Letsel na vallen kan soms lang blijven bestaan. Een val kan er zelfs voor zorgen dat u een tijd arbeidsongeschikt raakt. Daarom is de werkgever verplicht maatregelen te treffen wanneer er een risico op vallen is.

Schadevergoeding bij uitglijden

Vooral gladheid is verraderlijk. De werkgever moet bij gladheid zorgen voor een stroeve vloer of antislipschoenen. Daarnaast is hij verplicht de werkruimte vrij van obstakels te houden zodat niemand zal struikelen of uitglijden. Schadevergoeding vragen aan uw werkgever als u bent gevallen is mogelijk. Mits de werkgever daar aansprakelijk voor is. ArbeidsletselAdvocaten helpt u daar graag daarmee.

Dit vertellen klanten over ons:

Bekijk alle reviews

Schadevergoeding na vallen in winkel

Ook in een winkel kunt u vallen. Bijvoorbeeld doordat de vloer nat wordt door de regen buiten en de vele bezoekers die naar binnen lopen. Hierbij geldt dat de winkelier aansprakelijk is, als hij niet de juiste maatregelen heeft getroffen. U hebt dan recht op een schadevergoeding.

Wij staan voor u klaar

Als letselschade advocaten begrijpen wij de impact op uw leven en helpen wij graag uw schade te claimen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 013-463 37 77 of stuur ons een bericht:

"*" geeft vereiste velden aan

Over ArbeidsletselAdvocaten

Wij zijn een team van letselschade advocaten in het hart van Noord-Brabant. Onze ervaren specialisten staan slachtoffers bij. Onze advocaten begrijpen dat naast fysieke schade, een ongeval ook emotionele en financiële impact heeft. Wij bieden daarom persoonlijke en professionele ondersteuning, recht uit het hart. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Maar voor alle slachtoffers uit Noord-Brabant komen we ook graag bij u thuis. Met ons aan uw zijde krijgt u de hulp die u nodig heeft om uw letselschade rechtvaardig te laten vergoeden.

Meer over ons

Als letselschade advocaten staan wij voor u klaar

Direct gratis advies of een second opinion

Vertel uw verhaal Bel 013-463 37 77