Uitglijden of struikelen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Uitglijden of struikelen kan altijd gebeuren. Ook op het werk. Als u op uw werk uitglijdt of struikelt, is dat een bedrijfsongeval. Door een gladde vloer, gladde schoenen – of een combinatie daarvan – glijdt u al snel uit. Maar ook door rondslingerende voorwerpen, kabels, oneffenheden in de vloer of gewoon een misstap kan een val al snel gebeuren.

Heeft u hulp nodig uw werkgever aansprakelijk te stellen omdat u uitgegleden of gestruikeld bent op het werk? Bij ArbeidsletselAdvocaten staan we voor u klaar.

Letsel na vallen

Met een beetje geluk, komt u goed terecht en is er niks aan de hand. Maar als u verkeerd valt, kunt u al snel letsel oplopen. Dit kan bijvoorbeeld een breuk zijn. Letsel na vallen kan soms lang blijven bestaan. Een val kan er zelfs voor zorgen dat u een tijd arbeidsongeschikt raakt. Daarom is de werkgever verplicht maatregelen te treffen wanneer er een risico op vallen is.

Schadevergoeding bij uitglijden

Vooral gladheid is verraderlijk. De werkgever moet bij gladheid zorgen voor een stroeve vloer of antislipschoenen. Daarnaast is hij verplicht de werkruimte vrij van obstakels te houden zodat niemand zal struikelen of uitglijden. Schadevergoeding vragen aan uw werkgever als u bent gevallen is mogelijk. Mits de werkgever daar aansprakelijk voor is. ArbeidsletselAdvocaten helpt u daar graag daarmee.

Vertel ons wat er is gebeurd

Bel bel 0800 - 220 2200 (gratis) of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Schadevergoeding na vallen in winkel

Ook in een winkel kunt u vallen. Bijvoorbeeld doordat de vloer nat wordt door de regen buiten en de vele bezoekers die naar binnen lopen. Hierbij geldt dat de winkelier aansprakelijk is, als hij niet de juiste maatregelen heeft getroffen. U hebt dan recht op een schadevergoeding.

Altijd bij u in de buurt

Met bezoekadressen verspreid over het hele land, vindt u Arbeidsletsel Advocaten altijd bij u in de buurt. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen, dan kunnen we, indien u dit wenst, zelfs bij u aan huis komen voor een afspraak. Klik op onderstaande bezoekadressen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)

Resultaat

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

Meer resultaten