Smartengeld

Wanneer u te maken krijgt met een ongeval, heeft u vaak ook te maken met immateriële schade. Dit is géén vermogens- of financiële schade, maar gederfde levensvreugde, pijn en verdriet als gevolg van lichamelijk of psychisch letsel. Als deze schade veroorzaakt is door een ander, kunt u deze schade toch vergoed krijgen. Die vergoeding heet dan smartengeld.

Wilt u smartengeld voor het letsel dat u door een ander heeft opgelopen? ArbeidsletselAdvocaten zorgt ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op hebt.

Lees meer
Lees meer
Lees meer

Wat is smartengeld?

Smartengeld is een schadevergoeding voor immateriële schade. Deze schade kan lichamelijke pijn zijn, maar onder andere ook verdriet of angst. In gevallen van letselschade komt u in aanmerking voor smartengeld. Bijvoorbeeld na een bedrijfs- of verkeersongeval. Deze schadevergoeding dient betaald te worden door de aansprakelijke partij.

Letselschade claimen

U kunt smartengeld claimen bij de aansprakelijke partij. Hierbij is het belangrijk dat u zo uitgebreid mogelijk schetst wat het letsel, de klachten en beperkingen zijn en hoe het letsel uw leven negatief heeft beïnvloed. De immateriële schade moet namelijk uitgedrukt gaan worden in een geldbedrag. De hoogte van het bedrag hangt af van verschillende factoren. Onder andere de ernst van het opgelopen letsel, de gevolgen op uw dagelijks leven en de duur van herstel kunnen invloed hebben.

Wij staan voor u klaar

Als letselschade advocaten begrijpen wij de impact op uw leven en helpen wij graag uw schade te claimen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 013-463 37 77 of stuur ons een bericht:

"*" geeft vereiste velden aan

Hulp letselschadeadvocaat

Als u meer informatie wilt over uw eigen situatie kunt u terecht bij ArbeidsletselAdvocaten. Onze advocaten vertellen u op hoeveel smartengeld u recht hebt, en ze zorgen ervoor dat de aansprakelijke partij dit gaat betalen. Met zowel kennis over arbeidsrecht als over letselschade, kunnen onze advocaten u helpen met het claimen van smartengeld bij de aansprakelijke partij.

U kunt bellen naar 0800- 220 22 00 voor een gratis eerste gesprek.

Over ArbeidsletselAdvocaten

Wij zijn een team van letselschade advocaten in het hart van Noord-Brabant. Onze ervaren specialisten staan slachtoffers bij. Onze advocaten begrijpen dat naast fysieke schade, een ongeval ook emotionele en financiële impact heeft. Wij bieden daarom persoonlijke en professionele ondersteuning, recht uit het hart. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Maar voor alle slachtoffers uit Noord-Brabant komen we ook graag bij u thuis. Met ons aan uw zijde krijgt u de hulp die u nodig heeft om uw letselschade rechtvaardig te laten vergoeden.

Meer over ons

Als letselschade advocaten staan wij voor u klaar

Direct gratis advies of een second opinion

Vertel uw verhaal Bel 013-463 37 77