Smartengeld

Wanneer u te maken krijgt met een ongeval, heeft u vaak ook te maken met immateriële schade. Dit is géén vermogens- of financiële schade, maar gederfde levensvreugde, pijn en verdriet als gevolg van lichamelijk of psychisch letsel. Als deze schade veroorzaakt is door een ander, kunt u deze schade toch vergoed krijgen. Die vergoeding heet dan smartengeld.

Wilt u smartengeld voor het letsel dat u door een ander heeft opgelopen? ArbeidsletselAdvocaten zorgt ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op hebt.

Lees meer
Lees meer
Lees meer

Wat is smartengeld?

Smartengeld is een schadevergoeding voor immateriële schade. Deze schade kan lichamelijke pijn zijn, maar onder andere ook verdriet of angst. In gevallen van letselschade komt u in aanmerking voor smartengeld. Bijvoorbeeld na een bedrijfs- of verkeersongeval. Deze schadevergoeding dient betaald te worden door de aansprakelijke partij.

Letselschade claimen

U kunt smartengeld claimen bij de aansprakelijke partij. Hierbij is het belangrijk dat u zo uitgebreid mogelijk schetst wat het letsel, de klachten en beperkingen zijn en hoe het letsel uw leven negatief heeft beïnvloed. De immateriële schade moet namelijk uitgedrukt gaan worden in een geldbedrag. De hoogte van het bedrag hangt af van verschillende factoren. Onder andere de ernst van het opgelopen letsel, de gevolgen op uw dagelijks leven en de duur van herstel kunnen invloed hebben.

Vertel uw verhaal.

Bel bel 0800 - 220 2200 (gratis) of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Hulp letselschadeadvocaat

Als u meer informatie wilt over uw eigen situatie kunt u terecht bij ArbeidsletselAdvocaten. Onze advocaten vertellen u op hoeveel smartengeld u recht hebt, en ze zorgen ervoor dat de aansprakelijke partij dit gaat betalen. Met zowel kennis over arbeidsrecht als over letselschade, kunnen onze advocaten u helpen met het claimen van smartengeld bij de aansprakelijke partij.

U kunt bellen naar 0800- 220 22 00 voor een gratis eerste gesprek.

Altijd bij u in de buurt

Met bezoekadressen verspreid over het hele land, vindt u Arbeidsletsel Advocaten altijd bij u in de buurt. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen, dan kunnen we, indien u dit wenst, zelfs bij u aan huis komen voor een afspraak. Klik op onderstaande bezoekadressen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)

Resultaat

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

Meer resultaten