Letsel door vallende objecten of materialen, en nu? 

Werken met grote, zware objecten of materialen kan risico’s met zich meebrengen. We denken aan ongevallen waarbij u werkt met objecten die tegen u aan kunnen rollen, schuiven of glijden of op u kunnen vallen. Bijvoorbeeld: gestapelde pallets, containers, dozen, staven, pijpen, vaten, stenen, of andere losse objecten. Het letsel wordt opgelopen door een zogenoemd vallend object.

Als u letsel hebt opgelopen door een vallend object, kunt u bij ArbeidsletselAdvocaten terecht. Onze advocaten helpen u de werkgever aansprakelijk te stellen.

Eventuele gevolgen vallend object

De gevolgen van een ongeval door een vallend object of materialen kunnen groot zijn. Het letsel dat u oploopt kan van tijdelijke aard zijn, maar zorgt er wel voor dat u voorlopig niet kunt werken. Maar ook kan sprake zijn van blijvende letselschade met grote gevolgen. Zowel fysiek en emotioneel als financieel. Onze advocaten nemen graag uw financiële zorgen uit handen. Wij helpen u met een schadeclaim richting uw werkgever.

Dit vertellen klanten over ons:

Bekijk alle reviews

Aansprakelijkheid vallende objecten of materialen

Als u tijdens het uitoefenen van uw werk letsel oploopt door een vallend object, is een werkgever al snel aansprakelijk. Een werkgever is verplicht om voldoende maatregelen te treffen om voorwerpen en materialen vast te zetten of bijvoorbeeld te zekeren. Hij dient ervoor te zorgen dat u als werknemer op een veilige plek kunt werken. Dat er voldoende controle is tijdens het verplaatsen van voorwerpen, dat de machines waarmee dat gebeurt veilig zijn én dat u altijd veiligheidskleding, schoenen en een helm kunt dragen.

Deze aansprakelijkheid van de werkgever kan betekenen dat hij verplicht is een schadevergoeding voor het opgelopen letsel aan u te betalen. Wilt u precies weten waar u recht op hebt? ArbeidsletselAdvocaten helpt u daarmee.

Wij staan voor u klaar

Als letselschade advocaten begrijpen wij de impact op uw leven en helpen wij graag uw schade te claimen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 013-463 37 77 of stuur ons een bericht:

"*" geeft vereiste velden aan

Over ArbeidsletselAdvocaten

Wij zijn een team van letselschade advocaten in het hart van Noord-Brabant. Onze ervaren specialisten staan slachtoffers bij. Onze advocaten begrijpen dat naast fysieke schade, een ongeval ook emotionele en financiële impact heeft. Wij bieden daarom persoonlijke en professionele ondersteuning, recht uit het hart. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Maar voor alle slachtoffers uit Noord-Brabant komen we ook graag bij u thuis. Met ons aan uw zijde krijgt u de hulp die u nodig heeft om uw letselschade rechtvaardig te laten vergoeden.

Meer over ons

Als letselschade advocaten staan wij voor u klaar

Direct gratis advies of een second opinion

Vertel uw verhaal Bel 013-463 37 77