Letsel door vallende objecten of materialen

Werken met grote, zware objecten of materialen kan risico’s met zich meebrengen. We denken aan ongevallen waarbij u werkt met objecten die tegen u aan kunnen rollen, schuiven of glijden of op u kunnen vallen. Bijvoorbeeld: gestapelde pallets, containers, dozen, staven, pijpen, vaten, stenen, of andere losse objecten. Het letsel wordt opgelopen door een zogenoemd vallend object.

Als u letsel hebt opgelopen door een vallend object, kunt u bij ArbeidsletselAdvocaten terecht. Onze advocaten helpen u de werkgever aansprakelijk te stellen.

Eventuele gevolgen vallend object

De gevolgen van een ongeval door een vallend object of materialen kunnen groot zijn. Het letsel dat u oploopt kan van tijdelijke aard zijn, maar zorgt er wel voor dat u voorlopig niet kunt werken. Maar ook kan sprake zijn van blijvende letselschade met grote gevolgen. Zowel fysiek en emotioneel als financieel. Onze advocaten nemen graag uw financiële zorgen uit handen. Wij helpen u met een schadeclaim richting uw werkgever.

Vertel uw verhaal.

Bel bel 0800 - 220 2200 (gratis) of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Aansprakelijkheid vallende objecten of materialen

Als u tijdens het uitoefenen van uw werk letsel oploopt door een vallend object, is een werkgever al snel aansprakelijk. Een werkgever is verplicht om voldoende maatregelen te treffen om voorwerpen en materialen vast te zetten of bijvoorbeeld te zekeren. Hij dient ervoor te zorgen dat u als werknemer op een veilige plek kunt werken. Dat er voldoende controle is tijdens het verplaatsen van voorwerpen, dat de machines waarmee dat gebeurt veilig zijn én dat u altijd veiligheidskleding, schoenen en een helm kunt dragen.

Deze aansprakelijkheid van de werkgever kan betekenen dat hij verplicht is een schadevergoeding voor het opgelopen letsel aan u te betalen. Wilt u precies weten waar u recht op hebt? ArbeidsletselAdvocaten helpt u daarmee.

Altijd bij u in de buurt

Met bezoekadressen verspreid over het hele land, vindt u Arbeidsletsel Advocaten altijd bij u in de buurt. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen, dan kunnen we, indien u dit wenst, zelfs bij u aan huis komen voor een afspraak. Klik op onderstaande bezoekadressen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)

Resultaat

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

Meer resultaten