Gratis eerste adviesgesprek

Het eerste adviesgesprek of second opinion bij ArbeidsletselAdvocaten is geheel kosteloos. Ook wanneer u al wordt bijgestaan door een schaderegelingsbureau of een rechtsbijstandsverzekeraar. In dit eerste gesprek:

  • brengen we samen met u in kaart wat er precies is gebeurd;
  • welke informatie we nog nodig hebben;
  • wat de risico’s zijn;
  • en natuurlijk wat uw kansen zijn.

Dit vatten we samen in een duidelijk plan van aanpak.

Hoe zit het verder met de kosten?

Slachtoffers hebben recht op vergoeding van de redelijke kosten van rechtsbijstand door de aansprakelijke partij. Dat staat in het Burgerlijk Wetboek. Dat betekent dat onze kosten meestal volledig op de aansprakelijke partij verhaald kunnen worden. Dus náást uw eigen schade.

Het is daarom vaak in uw nadeel om een no-cure-no-payafspraak te maken. Want waarom zou u akkoord gaan met een regeling waarbij een advocaat de kosten van rechtsbijstand kan verhalen én daarnaast een percentage van uw persoonlijke schade opeist?

Recht op rechtsbijstand?

Als niet duidelijk is of uw tegenpartij geheel of gedeeltelijk aansprakelijk is voor uw schade, krijgt u van ons duidelijk te horen welke kosten gemaakt moeten worden. Ook onderzoeken we of u in aanmerking komt voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Dit is het geval, wanneer uw inkomen beneden een bepaalde inkomensgrens valt. De overheid betaalt dan de advocaatkosten met uitzondering van een van tevoren bepaalde eigen bijdrage.

Alleen als u een advocaat inschakelt, hebt u toegang tot gefinancierde rechtsbijstand. Wanneer u een letselschadebureau of andere letselschadespecialist inschakelt hebt u dus géén recht op deze gefinancierde rechtsbijstand. 

Wij staan voor u klaar

Als letselschade advocaten begrijpen wij de impact op uw leven en helpen wij graag uw schade te claimen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 013-463 37 77 of stuur ons een bericht:

"*" geeft vereiste velden aan

Gratis adviesgesprek aanvragen?

Wilt u ook gebruik maken van een gratis adviesgesprek? Neem dan contact met ons op. Bel ons via het gratis nummer of stuur een bericht via het contactformulier. Wij nemen altijd zo snel mogelijk contact met u op.

U bent van harte welkom op één van onze bezoekadressen. Maar als u wilt, komen we ook graag bij u thuis langs. Wij willen dat u geen enkele drempel voelt om met ons in gesprek te gaan.

Over ArbeidsletselAdvocaten

Wij zijn een team van letselschade advocaten in het hart van Noord-Brabant. Onze ervaren specialisten staan slachtoffers bij. Onze advocaten begrijpen dat naast fysieke schade, een ongeval ook emotionele en financiële impact heeft. Wij bieden daarom persoonlijke en professionele ondersteuning, recht uit het hart. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Maar voor alle slachtoffers uit Noord-Brabant komen we ook graag bij u thuis. Met ons aan uw zijde krijgt u de hulp die u nodig heeft om uw letselschade rechtvaardig te laten vergoeden.

Meer over ons

Als letselschade advocaten staan wij voor u klaar

Direct gratis advies of een second opinion

Vertel uw verhaal Bel 013-463 37 77