Gratis eerste adviesgesprek

Het eerste adviesgesprek of second opinion bij ArbeidsletselAdvocaten is geheel kosteloos. Ook wanneer u al wordt bijgestaan door een schaderegelingsbureau of een rechtsbijstandsverzekeraar. In dit eerste gesprek:

  • brengen we samen met u in kaart wat er precies is gebeurd;
  • welke informatie we nog nodig hebben;
  • wat de risico’s zijn;
  • en natuurlijk wat uw kansen zijn.

Dit vatten we samen in een duidelijk plan van aanpak.

Hoe zit het verder met de kosten?

Slachtoffers hebben recht op vergoeding van de redelijke kosten van rechtsbijstand door de aansprakelijke partij. Dat staat in het Burgerlijk Wetboek. Dat betekent dat onze kosten meestal volledig op de aansprakelijke partij verhaald kunnen worden. Dus náást uw eigen schade.

Het is daarom vaak in uw nadeel om een no-cure-no-payafspraak te maken. Want waarom zou u akkoord gaan met een regeling waarbij een advocaat de kosten van rechtsbijstand kan verhalen én daarnaast een percentage van uw persoonlijke schade opeist?

Recht op rechtsbijstand?

Als niet duidelijk is of uw tegenpartij geheel of gedeeltelijk aansprakelijk is voor uw schade, krijgt u van ons duidelijk te horen welke kosten gemaakt moeten worden. Ook onderzoeken we of u in aanmerking komt voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Dit is het geval, wanneer uw inkomen beneden een bepaalde inkomensgrens valt. De overheid betaalt dan de advocaatkosten met uitzondering van een van tevoren bepaalde eigen bijdrage.

Alleen als u een advocaat inschakelt, hebt u toegang tot gefinancierde rechtsbijstand. Wanneer u een letselschadebureau of andere letselschadespecialist inschakelt hebt u dus géén recht op deze gefinancierde rechtsbijstand. 

Vertel ons wat er is gebeurd

Bel bel 0800 - 220 2200 (gratis) of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Gratis adviesgesprek aanvragen?

Wilt u ook gebruik maken van een gratis adviesgesprek? Neem dan contact met ons op. Bel ons via het gratis 0800-nummer of stuur een bericht via het contactformulier. Wij nemen altijd zo snel mogelijk contact met u op.

U bent van harte welkom op één van onze bezoekadressen. Maar als u wilt, komen we ook graag bij u thuis langs. Wij willen dat u geen enkele drempel voelt om met ons in gesprek te gaan.

Altijd bij u in de buurt

Met bezoekadressen verspreid over het hele land, vindt u Arbeidsletsel Advocaten altijd bij u in de buurt. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen, dan kunnen we, indien u dit wenst, zelfs bij u aan huis komen voor een afspraak. Klik op onderstaande bezoekadressen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)

Resultaat

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

Meer resultaten