Pensioenschade

Verlies
Inkomensterugval kan ook leiden tot verlies aan opbouw van pensioen en daarmee op de hoogte van uw pensioen.

Bijdrage
Deze schade ontstaat doordat uw werkgever niet langer meer bijdraagt aan de opbouw van uw pensioen en/of doordat u zelf niet langer meer hieraan kunt bijdragen. 

Voordelen missen
Soms kunt u ten gevolge van uw arbeidsongeschiktheid aanspraak maken op premievrije voortzetting van uw pensioenopbouw. Maar ook dan kan sprake zijn van pensioenschade!

Wat is letsel?

Misschien denkt u dan al snel aan open wonden en botbreuken. Maar het is meer dan dat.

Vormen

Onder letsel verstaan we zowel lichamelijk– als psychisch letsel. Bij onze zaken komen we allerlei vormen van lichamelijk letsel tegen zoals breuken, amputaties, oog- of gehoorbeschadiging, whiplash, dwarslaesie, etc. Maar daarnaast ook psychisch letsel, zoals depressiviteit of posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Aantasting

Wanneer dit letsel leidt tot (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid en dus een “aantasting van uw vermogen” om met arbeid uw inkomen te verdienen, spreken we over arbeidsletsel.

Wij staan voor u klaar

Als letselschade advocaten begrijpen wij de impact op uw leven en helpen wij graag uw schade te claimen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel 013-463 37 77 of stuur ons een bericht:

"*" geeft vereiste velden aan

Arbeidsletsel Advocaten

In de letselschadepraktijk komt het nogal eens voor dat de pensioenschade bij wijze van schatting wordt benaderd. Dit leidt bijna altijd tot onvolledige schadevergoeding.

Wij van Arbeidsletsel Advocaten vinden echter dat u als slachtoffer een zorgvuldige benadering verdient van uw pensioenschade. Deze benadering vergt gedegen onderzoek van de pensioenregelingen die op u van toepassing zijn. Ook moet rekening worden gehouden met allerhande snel veranderende wetgeving op dit gebied, zoals de verhoging van de pensioenleeftijd. Soms raadplegen wij hiervoor een pensioendeskundige. In ieder geval laten wij vervolgens een rekenbureau uw pensioenschade tot achter de komma uitrekenen.

Over ArbeidsletselAdvocaten

Wij zijn een team van letselschade advocaten in het hart van Noord-Brabant. Onze ervaren specialisten staan slachtoffers bij. Onze advocaten begrijpen dat naast fysieke schade, een ongeval ook emotionele en financiële impact heeft. Wij bieden daarom persoonlijke en professionele ondersteuning, recht uit het hart. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg. Maar voor alle slachtoffers uit Noord-Brabant komen we ook graag bij u thuis. Met ons aan uw zijde krijgt u de hulp die u nodig heeft om uw letselschade rechtvaardig te laten vergoeden.

Meer over ons

Als letselschade advocaten staan wij voor u klaar

Direct gratis advies of een second opinion

Vertel uw verhaal Bel 013-463 37 77