Pensioenschade

Verlies
Inkomensterugval kan ook leiden tot verlies aan opbouw van pensioen en daarmee op de hoogte van uw pensioen.

Bijdrage
Deze schade ontstaat doordat uw werkgever niet langer meer bijdraagt aan de opbouw van uw pensioen en/of doordat u zelf niet langer meer hieraan kunt bijdragen. 

Voordelen missen
Soms kunt u ten gevolge van uw arbeidsongeschiktheid aanspraak maken op premievrije voortzetting van uw pensioenopbouw. Maar ook dan kan sprake zijn van pensioenschade!

Wat is letsel?

Misschien denkt u dan al snel aan open wonden en botbreuken. Maar het is meer dan dat.

Vormen

Onder letsel verstaan we zowel lichamelijk– als psychisch letsel. Bij onze zaken komen we allerlei vormen van lichamelijk letsel tegen zoals breuken, amputaties, oog- of gehoorbeschadiging, whiplash, dwarslaesie, etc. Maar daarnaast ook psychisch letsel, zoals depressiviteit of posttraumatische stressstoornis (PTSS).

Aantasting

Wanneer dit letsel leidt tot (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid en dus een “aantasting van uw vermogen” om met arbeid uw inkomen te verdienen, spreken we over arbeidsletsel.

Vertel ons wat er is gebeurd

Bel bel 0800 - 220 2200 (gratis) of vul onderstaand formulier in:

"*" geeft vereiste velden aan

Arbeidsletsel Advocaten

In de letselschadepraktijk komt het nogal eens voor dat de pensioenschade bij wijze van schatting wordt benaderd. Dit leidt bijna altijd tot onvolledige schadevergoeding.

Wij van Arbeidsletsel Advocaten vinden echter dat u als slachtoffer een zorgvuldige benadering verdient van uw pensioenschade. Deze benadering vergt gedegen onderzoek van de pensioenregelingen die op u van toepassing zijn. Ook moet rekening worden gehouden met allerhande snel veranderende wetgeving op dit gebied, zoals de verhoging van de pensioenleeftijd. Soms raadplegen wij hiervoor een pensioendeskundige. In ieder geval laten wij vervolgens een rekenbureau uw pensioenschade tot achter de komma uitrekenen.

Altijd bij u in de buurt

Met bezoekadressen verspreid over het hele land, vindt u Arbeidsletsel Advocaten altijd bij u in de buurt. Bent u niet in staat om bij ons langs te komen, dan kunnen we, indien u dit wenst, zelfs bij u aan huis komen voor een afspraak. Klik op onderstaande bezoekadressen voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Direct GRATIS advies of een SECOND OPINION?

Vertel uw verhaal Bel 0800 - 220 22 00 (gratis)

Resultaat

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

Meer resultaten